Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Doctor Who in Comics 1964-2011


Μέχρι το τέλος του μήνα, το Cartoon Museum στο Λονδίνο προσκαλεί τους απανταχού fans ενός από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς (τουλάχιστον στη Γηραιά Αλβιώνα) τηλεοπτικούς ήρωες και σίγουρα με τη μακροβιότερη παρουσία όλων (των τηλεοπτικών ηρώων εννοώ) σε comic. Η έκθεση περιλαμβάνει πλούσιο υλικό από τις πρώτες εμφανίσεις του Time Lord στο TV COMIC, το 1964 μέχρι και σήμερα.
Και ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να θυμάστε τα strips στο ομώνυμο DOCTOR WHO MAGAZINE ή την πιο πρόσφατη αντίστοιχη σειρά της IDW, ο Doctor έκανε κάποιες αξιομνημόνευτες εμφανίσεις στα TV COMIC, COUNTDOWN και TV ACTION στις δεκαετίες του ’60 και του ’70.



Η εν λόγω έκθεση, λοιπόν, παρουσιάζει πρωτότυπες σελίδες από όλη αυτή τη διαδρομή του Doctor Who με τις υπογραφές των: Marc Buckingham, Dave Gibbons, Al Davison, Steve Dillon, Roger Langridge, Dave Lloyd, Ben Templesmith, John Ridgway, Richard Piers Rayner, Lee Sullivan και Adrian Salmon, μεταξύ άλλων.
Είτε είστε fans των comics είτε είστε fans του Doctor Who, αν τύχει και βρεθείτε στο ένδοξο Λονδίνο, περάστε μια βόλτα και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε. Και αν είστε τρελοί fans του Doctor, τότε σίγουρα μην παραλείψετε να περάσετε και από εδώ:
http://www.doctorwhoexperience.com/




Το κείμενο προέρχεται από το http://www.comicdom.gr

2 σχόλια:

  1. Kαταπληκτικός ήρωας, που μαζί του μεγάλωσαν γενιές και γενιές οπαδών της επιστημονικής φαντασίας...συνεχίζει ακάθεκτος ως τα σήμερα παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τις αγαπημένες μου μορφές, ο κύριος με το φουντωτό μαλλί. Ήταν ο Doctor Hoo που πέρασε για λίγο από την Ελλάδα, την πρώτη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...