Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Εμείς προτείνουμε... 51 - Σάλεμς Λοτ (Λογοτεχνία Τρόμου)


Το Σάλεμς Λοτ είναι μια μικρή πόλη με άσπρα παραδοσιακά σπίτια, δρόμους που πλαισιώνονται από δεντροστοιχίες και εκκλησίες με επιβλητικά καμπαναριά. Εκείνο το καλοκαίρι στο Σάλεμς Λοτ ήταν ένα καλοκαίρι επιστροφής· ο Μπεν Μέαρς επέστρεψε στην πόλη με την ελπίδα να εξορκίσει τους δικούς του δαίμονες· βρέθηκε, όμως, αντι­μέτωπος με έναν καινούριο, απερίγραπτο τρόμο.

Ένας ξένος είχε έρθει επίσης στο Λοτ, ένας ξένος με ένα μυστικό παλιό όσο ο διάβολος, ένα μυστικό που θα προξενούσε ανεπανόρθωτο κακό σ' όσους έρχονταν σε επαφή μ' αυτόν και στη συνέχεια στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όλα θα άλλαζαν για πάντα -η Σούζαν, που η αγάπη της για τον Μπεν δε θα μπορούσε να την προστατέψει· ο πάτερ Κάλαχαν, ο διαβολικός ιερέας που έθεσε τη διεφθαρμένη πίστη του σε μια τελευταία δοκιμασία· και ο Μαρκ, ένα μικρό αγόρι που βλέπει τον κόσμο της φαντασίας του να γίνεται πραγματικότητα και που, τελικά, απο­δεικνύεται ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να κατανικήσει τον αδυσώπητο εφιάλτη του Σάλεμς Λοτ.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα, σχεδόν υπνωτιστικό με την ακατά­παυστη αγωνία που υποβάλλει και η οποία φτάνει στο αποκορύφωμα της μέσα σε μια ατμόσφαιρα αληθινού τρόμου. Δεν πρόκειται να ξεχάσετε το Σάλεμς Λοτ ούτε κανέ­ναν από τους ανθρώπους που ζούσαν κάποτε εκεί...

Συγγραφέας: Stephen King
ISBN: 9602370661
Δέσιμο: Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός Σελίδων: 510
Εκδόσεις: Λιβάνης
Τιμή: 16,00 ευρώ


SALEM'S LOT BOOK - STEPHEN KING - TERROR

1 σχόλιο:

  1. Κι αυτό το έχω διαβάσει. Σπάνια έχω "φοβηθεί" τόσο πολύ διαβάζοντας ένα βιβλίο! Άναβα τα φώτα το βράδυ όταν ήθελα να πάω από το ένα δωμάτιο του σπιτιού στο άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...