Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Νέες εκδόσεις 456 - Ο Σούπερμαν και οι Άνθρωποι από Ατσάλι (Comic book)


ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Διαθέτει απίστευτες υπερδυνάμεις, τις οποίες μόλις τώρα έχει αρχίσει να κατανοεί. Τον στοιχειώνει ένα παρελθόν για το οποίο δε γνωρίζει τίποτα. Οπλισμένος με την αίσθηση του δικαίου, που του έμαθαν οι θετοί γονείς του, προστατεύει τους αδύναμους και κυνηγάει τους διεφθαρμένους. Είναι ένας πανίσχυρος οδοστρωτήρας, που έχει ένα μόνο σκοπό: την απόδοση δικαιοσύνης. Είναι ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ!
Όμως οι δυνάμεις του φόβου αντιστέκονται. Ο ιδιοφυής επιστήμονας Λεξ Λούθορ προσπαθεί να ξεκλειδώσει τα μυστικά του εξωγήινου ήρωα με κάθε μέσο. Ο στρατός, τρομοκρατημένος, είναι έτοιμος να εξαπολύσει το δικό του υπερ-όπλο για να καταστρέψει τον Τελευταίο Γιο του Κρύπτον! Και από το διάστημα, μία μηχανική απειλή, που συνδέεται με την πραγματική καταγωγή του Σούπερμαν, έρχεται για να καταστρέψει την ουτοπία που θέλει να δημιουργήσει ο μεγάλος ήρωας!

Συγγραφέας: Grant Morrison
Μετάφραση: Μπάμπης Μοσκόφογλου
Σχήμα: 17x26
Σελίδες: 184
ISBN: 978-960-497-644-7
Ημερομηνία έκδοσης: 19/07/2013
Τιμή: €16,90
Εκδόσεις: Anubis

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

2 σχόλια:

  1. Η Anubis συνεχίζει ακάθεκετη! Ακόμη και σε τόσο δύσκολους καιρούς. Εξαιρετική έκδοση από 2 μεγάλους δημιουργούς...και η συνέχεια επί των σελίδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι έχει μειώσει πάρα πολύ των αριθμό των νέων εκδόσεων (εξαιρούνται τα παιδικά περιοδικά στα οποία συνεχίζει να δίνει μεγάλο βάρος). Ούτε καινούριο ηλεκτρονικό κατάλογο δεν φτιάξανε, προφανώς γιατί οι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι σίγουροι για το πως θα βγει ο προγραμματισμός τους και πόσους τίτλους θα καταφέρουν να εκδώσουν φέτος...
      Βέβαια, αυτό συμβαίνει σήμερα με το 90% των εκδοτών...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...