Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Το επίσημο trailer του "δεύτερου" Χόμπιτ


The Hobbit: The Desolation of Smaug

Το υπέροχο trailer του δεύτερου μέρους από την τριλογία "The Hobbit" του Peter Jackson, "The Hobbit: The Desolation of Smaug", είναι εδώ και μας παρουσιάζει το μεγαλειώδες σκηνοθετικό όραμα που εξακολουθεί να έχει ο σκηνοθέτης γι’ αυτό το ξεχωριστό κεφάλαιο της μυθολογίας του J.R.R. Tolkien.
Οι περιπέτειες του Bilbo Baggins (Martin Freeman) συνεχίζονται καθώς ταξιδεύει με τον Μάγο Gandalf (Ian McKellen) και τους δεκατρείς Νάνους, των οποίων ηγείται ο Thorin Oakenshield (Richard Armitage) σε μία επική αναζήτηση του χαμένου βασίλειου των Νάνων, του Erebor. Στο φιλμ, που θα «ανοίξει» σε 3D, 2D και IMAX αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου, πρωταγωνιστεί όλο το γνωστό απίστευτο καστ και… ακόμα περισσότεροι. Βλέπε Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Christopher Lee, Hugo Weaving, Evangeline Lilly, John Bell, Benedict Cumberbatch, Luke Evans, Stephen Fry κλπ, κλπ...
Το trailer μας προετοιμάζει για μια ταινία εντυπωσιακότερη από την πρώτη και με μεγαλύτερη δράση! Θα γνωρίσουμε πολλά νέα πλάσματα της Μέσης Γης, ενώ επιτέλους από το βιντεάκι παίρνουμε και μια μικρή γεύση από τον Smaug! Υπομονή μέχρι τον Δεκέμβρη!

Δείτε το trailer:



2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...