Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Νέες εκδόσεις 575 - Ο Μικρός Ήρως #8 (36-40)


Το ελληνικό συλλεκτικό, νοσταλγικό κόμικ
μετά από 60 χρόνια πάλι κοντά μας

«Ο Μικρός Ήρωας» κυκλοφορεί σε μια νέα συλλεκτική έκδοση για όλους μας. Για του νοσταλγούς μιας περασμένης εποχής. Για όσους συγκινήθηκαν, ονειρεύτηκαν και ταξίδεψαν με τις θρυλικές ιστορίες του μακροβιότερου περιοδικού τη δεκαετία του 50' και του 60'. Για τους νεότερους, που έχουν την περιέργεια να ανακαλύψουν τα γεμάτα ιδανικά και αξίες αναγνώσματα με τα οποία μεγάλωσαν οι πατεράδες και οι παππούδες τους.
«Ο Μικρός Ήρωας», το εβδομαδιαίο ανάγνωσμα που συνέγραψε ο Στέλιος Ανεμοδουράς και διάνθισε με σκίτσα ο Βύρων Απτόσογλου αποτέλεσε εκδοτικό φαινόμενο για μια ολόκληρη 16ετία (από το 1953 έως το 1968). Αγαπήθηκε πολύ από τις πρώτες μεταπολεμικές γενιές λόγω της λιτής και κατανοητής γλώσσας που χρησιμοποιούσε αλλά και επειδή αναδείκνυε την αγάπη για την πατρίδα και την ελευθερία και τον αγώνα ενάντια σε κάθε μορφή τυραννίας. Με αφηγηματική μαστοριά και τολμηρή φαντασία ο Μικρός Ήρωας πραγματεύεται τις περιπέτειες τριών ηρωικών Ελληνόπουλων (του Γιώργου Θαλάσση, της Κατερίνας και του «Σπίθα» ) και τον αγώνα τους απέναντι σε Γερμανούς, Ιταλούς και Βούλγαρους φασίστες.
«Ο Μικρός Ήρωας» θα κυκλοφορεί στις αρχές κάθε μήνα στα περίπτερα όλης της χώρας και στην Κύπρο με τιμή 2,5 ευρώ. Μη χάσετε τον 8ο τόμο που περιλαμβάνει τα τεύχη 36 έως 40 και κυκλοφορεί ήδη από τις 13 Φεβρουαρίου 2014.

Τα τεύχη του 8ου τόμου:
Νο 36 - Ενωμένοι για πάντα
Νο 37 - Ο καθρέφτης του τρόμου
Νο 38 - ΕΛΛΑΣ, η γαλάζια θύελλα
Νο 39 - Το φαρμάκι της κόμπρας
Νο 40 - Το κανάλι των κατασκόπων


ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, εξασφάλισες αντίτυπο;

3 σχόλια:

  1. να βλεπαμε κατι αντιστοιχο και σε μικρο σεριφη-μικρο καου μπου.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σημαντικό είναι πως για τη συγκεκριμένη έκδοση υπήρξε ενδιαφέρον κ συνεχίζει. Θεωρώ πως θα υπήρχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον (ίσως) για το Μικρό Καου-μπόυ, αφού δεν έχουν προηγηθεί αντίστοιχες επανακυκλοφορίες. Θα πρέπει όμως να γίνει σωστή προετοιμασία...δεν αποτελεί μόνο όνειρο πάντως...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...