Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Ο δεύτερος κύκλος του "Game of Thrones" στην ελληνική τηλεόραση


Ξεκινά τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις 23:15, σε πρώτη προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς είναι βασισμένος στο δεύτερο βιβλίο του George R.R. Martin με τίτλο «Σύγκρουση Βασιλέων». Είναι γεμάτος ίντριγκες και συνωμοσίες, νέες φιλίες και ανίερες συμμαχίες, νέα πρόσωπα και συναρπαστικές εξελίξεις.
Διαδραματίζεται στην εποχή των Λευκών Κοράκων, όπου πέντε διεκδικητές του θρόνου γεμάτοι συνομωσίες ζουν μέσα σ' ένα ζοφερό, χειμωνιάτικο σκηνικό.
Στο King’s Landing βασιλιάς είναι τώρα ο νεαρός αλλά αδίστακτος Joffrey, με συμβούλους την πανούργα μητέρα του, τη Cersei, και τον θείο του Tyrion. Ωστόσο, την κυριαρχία των Lannister στο θρόνο επιβουλεύονται πολλοί και ισχυροί αντίπαλοι:
• ο Robb Stark, γιος του νεκρού πλέον Eddard Stark,
• η Daenerys Targaryen, η οποία προσπαθεί να ανασυγκροτήσει μόνη τις δυνάμεις της στην ανατολή με τη βοήθεια των τριών δράκων της,• ο Stannis Baratheon, αδελφός του νεκρού βασιλιά Robert Baratheon που αμφισβητεί το δικαίωμα του Joffrey στο θρόνο και επιστρατεύει τη βοήθεια μιας ισχυρής ιέρειας για να τον εκτοπίσει,
• ο Renly Baratehon, αδελφός του Stannis με ισχυρές φιλίες που του παρέχουν οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη ώστε να αναρριχηθεί αυτός στο θρόνο,
• ο Theon Greyjoy, που αν και μεγάλωσε στον Οίκο των Stark δεν ξέχασε ποτέ ότι οι πραγματικές του ρίζες είναι στα Σιδερένια Νησιά.
Ο δεύτερος κύκλος του «Game of Thrones», που είναι γυρισμένος στο Μπέλφαστ, την Ισλανδία και την Κροατία, χάρισε έξι ακόμη βραβεία Emmy στους δημιουργούς και το καστ της σειράς.


ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, εξασφάλισες αντίτυπο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...