Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Νέες εκδόσεις 589 - Τρωικός Πόλεμος #1 & #2


MARVEL ILLUSTRATED: ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΤΟΜΟΙ Α & Β

Τα σπουδαιότερα Έπη του Τρωικού Κύκλου (Κύπρια Έπη, Αιθιοπίδα, Μικρά Ιλιάδα, Ιλίου Πέρσις και Νόστοι) συγκεντρώνονται για πρώτη φορά, με απόλυτο σεβασμό στα κλασικά κείμενα: τα γεγονότα πριν και μετά την Ομηρική Ιλιάδα από τον πολυβραβευμένο Roy Thomas και τον εξαιρετικό Miguel Angel Sepulveda για την σειρά κόμικς της Marvel, ΜARVEL Ιllustrated!
Όταν ο Πάρις, πρίγκηπας της Τροίας, διάλεξε σε ποια Θεά αξίζει το μήλο της Έριδος, δεν γνώριζε ότι η επιλογή του αυτή θα έφερνε μια μέρα την καταστροφή της πόλης του. Η αρπαγή (ή φυγή) της Ωραίας Ελένης, πυροδοτεί τη συγκέντρωση ενός Ελληνικού στόλου Χιλίων Πλοίων στην Αυλίδα, που διασχίζει το Αιγαίο με μόνο σκοπό την εκδίκηση, την πολιορκία και την άλωση της πόλης του Ιλίου.

Το Propaganda Channel και η Marvel παρουσιάζουν τη μεταφορά σε κόμικς των ένδοξων Επών του Τρωικού Κύκλου, σε σενάριο του βετεράνου δημιουργού Roy Thomas (The Amazing Spiderman, Χ-Μen, Avengers, Conan the Barbarian) και τέχνη του καταπληκτικού Miguel Angel Sepulveda (X-Men, Ιλιάδα).


Οι γενναιότεροι Ήρωες της Αρχαιότητας, ο Αχιλλέας, ο Έκτορας, ο Αίας, ο Οδυσσέας, ο Αινείας, η βασίλισσα των Αμαζόνων Πενθεσίλεια, ο βασιλιάς Μέμνων της Αιθιοπίας, συγκρούονται μπροστά από τα τείχη της πολιορκημένης πόλης. Η δεκαετής πολιορκία θα τερματιστεί με το στρατήγημα του Δούρειου Ίππου και τα δύσκολα, συχνά θανάσιμα και τραγικά, ταξίδια επιστροφής των ηρώων στην Ελλάδα.

Μια εισαγωγή στον Τρωικό Κύκλο, από τον δημιουργό ROY THOMAS. Διαβάστε την ανάλυση για όσα διαδραματίζονται στους 2 τόμους του κόμικς ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...
(Πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση).Πρωτότυπος τίτλος: Marvel Illustrated: Trojan war, Marvel 2009
Σενάριο/κείμενα: Roy Thomas
Σχέδιο: Miguel Sepulveda, Jason Martin (μελάνια)
Εξώφυλλο: Dennis Calero
Χρωματισμός: Arthur Fujita
Μετάφραση: Γιώργος Γιανναδάκης
Επιμέλεια: Βαγγέλης Γεωργόπουλος
Ημερομηνία έκδοσης: Μάρτιος 2014
Μέγεθος: 16,5x24,0
Σελίδες: 68 (τόμος 1), 52 (τόμος 2)
Εκτύπωση: Έγχρωμη
ISBN: 978-618-81172-1-1 (τόμος 1), 978-618-81172-0-4 (τόμος 2)
Τιμή: 10,90€ (τόμος 1), 9,90€ (τόμος 2)
Εκδόσεις: PROPAGANDA CHANNEL


ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, εξασφάλισες αντίτυπο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...