Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Νέες εκδόσεις 617: Νέος Μπλεκ - Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής #2


ΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ...
...ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!

Το πολυαναμενόμενο δεύτερο τεύχος του "Νέου Μπλεκ" είναι στα χέρια μας! Πιστοί στις δεσμεύσεις τους για βελτίωση του περιοδικού (ήδη από το πρώτο τεύχος), οι συντελεστές της έκδοσης μας προσέφεραν ένα πολύ βελτιωμένο δεύτερο τεύχος -και τους ευχαριστούμε γι' αυτό!
Το περιοδικό επιστρέφει στις αποχρώσεις του πορτοκαλί, όσον αφορά την εσωτερική εκτύπωση και θυμίζει έτσι ακόμη περισσότερο την αρχική ελληνική έκδοση. Είμαστε σίγουροι ότι και το τρίτο τεύχος θα είναι ακόμα καλύτερο. Κι αυτό όχι γιατί υστερεί σε κάτι ιδιαίτερο το περιοδικό, απλά οι άνθρωποι που το φτιάχνουν φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να συνεχίζουν να δουλεύουν σοβαρά πάνω σε αυτό.

Περνώντας στα περιεχόμενα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι και σ' αυτό το κομμάτι γίνεται σπουδαία δουλειά, όσον αφορά στην επιλογή των ιστοριών (είμαστε σίγουροι ότι εκεί έχουν βάλει το χεράκι τους ο Νίκος και ο Ανδρέας). Οι περιπέτειες που δημοσιεύονται είναι πολύ σπάνιες:
1. Μπλεκ: Ο μάγειρος του στρατηγού (Α' Δημοσίευση: Μεγάλος Μπλεκ - 1971)
2. Ζαγκόρ: Το κρυφτούλι που τρελλαίνει (Α' Δημοσίευση: Μεγάλος Μπλεκ - 1972)
3. Ρόυ Ρέης: Η μεγάλη έκπληξη (Α' Δημοσίευση: Ζαγκόρ - 1972)
4. Τομ: Μόνος στον κόσμο (Α' Δημοσίευση: Μπλεκ - 1975)


Οι προσφορές του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής στο πρωτοσέλιδο,
με το δεύτερο τεύχος του Νέου Μπλεκ ανάμεσά τους



Το επόμενο τεύχος, όπως διαφημίζεται στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

2 σχόλια:

  1. Όντως πολύ βελτιωμένο στο θέμα χρωματισμού. 2 ενστάσεις-πολύ μικρές! 1)Η ιστορία Ζαγκόρ που δημοσιεύτηκε είναι αρκετά μέτρια. Θα μπορούσε να μπει κάποια άλλη πολύ πιο συναρπαστική. Υπάρχουν πάμπολλες του συγκεκριμένου ήρωα. 2)Τα θέματα ποικίλης ύλης (αθλητικά, έρευνα κλπ. μου φαντάζουν περιττά. Θα προτιμούσα άρθρα γύρω από τα κόμικς (όπως αυτά για το Μίστερ Νο, Μαρκ) ή έστω κάποια συρραφή παλιών εξωφύλλων. Με τη τεχνολογία σε δυσθεώρητα ύψη, τα άρθρα αυτά που φαντάζουν κάπως παράταιρα σε ένα περιοδικό. Πολλά συγχαρητήρια για την επιλογή της καταπληκτικής ιστορίας του Μπλεκ (καθώς κ για τις 2 του 1ου τεύχους!). Θεωρώ ότι η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές. Χρειάζεται απλά τη πραγματική στήριξη όλων μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για την πολυποίκιλλη στήριξή σας, αγαπητοί μου φίλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...