Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014

Εμείς προτείνουμε... 305: Ο Λύκος του Χειμώνα (Μυθιστόρημα)


Ο ιδιοφυής τεχνίτης της αγωνίας και της δράσης Τζον Κόνολι, επιστρέφει στην «καλύτερη σειρά μυστηρίου που υπάρχει αυτή τη στιγμή» (Independent on Sunday) με τη νέα συναρπαστική «γκόθικ» περιπέτεια του ιδιωτικού ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ.
Πανάρχαια επικίνδυνα μυστικά έρχονται στο φως σε ένα «σπουδαίο ανάγνωσμα» (Booklist) που αναμειγνύει περίτεχνα το νουάρ με το μεταφυσικό και το οποίο «συστήνεται ανεπιφύλακτα για την πλοκή, τους χαρακτήρες, την αυθεντικότητα… τον τρόμο… και την ανθρωπιά» (Library Journal).
Ο Κόνολι θα σας καθηλώσει με την ποιητική και μυστικιστική του γραφή και ταυτόχρονα θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο απόλυτα τρομακτικό, όπου οι απειλές και οι απρόσμενοι κίνδυνοι παραμονεύουν σε κάθε γωνιά…

Λίγα λόγια για την υπόθεση
Το Πρόσπερους του Μέιν ευημερούσε πάντα, ακόμη και στις πιο δύσκολες εποχές. Το ίδιο και σήμερα. Οι κάτοικοί του είναι πλούσιοι, το μέλλον των παιδιών τους εξασφαλισμένο. Η μικρή πόλη αποφεύγει τους ξένους. Προστατεύει τους δικούς της. Και στο κέντρο της δεσπόζουν πάντα τα ερείπια μια παμπάλαιας εκκλησίας, που μεταφέρθηκε εκεί πέτρα-πέτρα από την Αγγλία, από τους πρώτους αποίκους…
Ο θάνατος ενός άστεγου και η εξαφάνιση της κόρης του, όμως, φέρνουν στο Πρόσπερους τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ. Ο Πάρκερ είναι έξυπνος, οργισμένος και με μια άσβεστη επιθυμία για εκδίκηση. Στο πρόσωπό του, η πόλη και οι προστάτες της βλέπουν μια απειλή σοβαρότερη από οποιαδήποτε άλλη έχουν αντιμετωπίσει στη μακραίωνη ιστορία τους. Και ο Πάρκερ σύντομα θα ανακαλύψει πως το Πρόσπερους είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απομονωμένη κοινότητα του αμερικανικού βορά. Και πολύ πιο επικίνδυνο.
Γιατί, για να συνεχίσει το Πρόσπερους την πορεία του μέσα στο χρόνο, ο Τσάρλι Πάρκερ πρέπει να πεθάνει…

«Ο Κόνολι στα καλύτερά του και τα πιο γκόθικ του».
-Sharon Wheeler, Crime Review

«Αξιομνημόνευτο… οδηγεί τους αναγνώστες σε ένα μονοπάτι που δε θα μπορούν να πιστέψουν, προσφέροντας ένα «κακό» ακατάβλητο, από την πρώτη μέχρι την τελευταία του σελίδα… Ο Κόνολι, για ακόμη μια φορά, μας χαρίζει μια απόλυτα τρομακτική εμπειρία».
-Suspense Magazine

Τίτλος πρωτοτύπου: The Wolf in Winter
Συγγραφέας: John Connolly
Μετάφραση: Μαρία Κωνσταντέα
Σχεδιασμός εξωφύλλου: Άγγελος Αναστασιάδης
Σελίδες: 432
Τιμή: € 7,90
ΙSBN: 978-960-507-070-0
Ημερομηνία έκδοσης: Οκτώβριος 2014
Εκδόσεις: Bell

------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...