Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Παζάρι Βιβλίου των Εκδοτών στο Ηράκλειο Κρήτης


Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών - Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) διοργανώνει με την συμμετοχή 150 εκδοτικών οίκων το 2o Παζάρι Βιβλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το 2013, το Παζάρι βιβλίου έρχεται για δεύτερη φορά στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Αυτή τη φορά διαθέτει περισσότερους εκδότες αλλά και τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές θέλοντας να περάσει το μήνυμα: "Στα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης απαντάμε με ... διέξοδο πολιτισμού". Η πρώτη επιτυχημένη γνωριμία με το Παζάρι Βιβλίου έγινε στο παραλιακό μέτωπο,​ αυτή τη φορά όμως το παζάρι μεταφέρθηκε σε δύο ορόφους στο κέντρο της πόλης (στην Λεωφ.Καλοκαιρινού 70-72​) όπου υπάρχουν συγκεντρωμένα βιβλία 150 εκδοτικών οίκων.

Διοργανωτές είναι το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών - Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) όπου με την συμμετοχή 150 εκδοτικών οίκων φέρνουν για δεύτερη φορά το Παζάρι Βιβλίου στο Ηράκλειο.
Στο Παζάρι ​θα υπάρχουν Βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες. Λογοτεχνία κλασσική και μοντέρνα, ελληνική και ξένη, ποίηση, παιδική λογοτεχνία αλλά και εικονογραφημένα κόμικς, άλμπουμ, λευκώματα, βιβλία για μαγειρική, για το αυτοκίνητο. Βιβλία ιστορικά, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, πολιτικά αλλά και οικονομίας. Επιπλέον, η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορεί κάποιος να αγοράσει και ένα μόνο βιβλίο με 0,50 λεπτά.​
Στο παζάρι διατίθενται Βιβλία που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον δύο χρόνια πριν και με τιμή τουλάχιστον 70% λιγότερο, σε σχέση με την αρχική τιμή που είχαν.

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ
Σάββατα από τις 10 το πρωί έως 8 το βράδυ
Κυριακές και Αργίες κλειστά.

------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...