Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Νέες εκδόσεις 768: Νέος Μπλεκ #13


ΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ...
...ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!

Το δέκατο τρίτο τεύχος του "Νέου Μπλεκ" κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Ένα περιοδικό που μας γυρίζει στο παρελθόν, θυμίζοντάς μας τις ιστορίες που διαβάζαμε ως παιδιά, ενώ παράλληλα μας βοηθά να γνωρίσουμε πτυχές των αγαπημένων μας ηρώων που δεν γνωρίζαμε. Επίσης, σε αυτό το τεύχος συνεχίζεται το αφιέρωμα στις παλιές σειρές κόμικς που δημοσίευε το περιοδικό, καθώς και ένας νέος πρωτότυπος διαγωνισμός με δώρο ένα tablet.

Οι ιστορίες που περιέχονται στο τεύχος:
1. Μπλεκ: Κίνδυνος! (Α' Δημοσίευση: Μεγάλος Μπλεκ - 1972)
2. Ο Τετρακοσάρης - Ε' επεισόδιο (Α' Δημοσίευση)
3. Ζαγκόρ: Η πύλη του Παραδείσου (Α' Δημοσίευση: Μεγάλος Μπλεκ - 1973) - Β' επεισόδιο
4. Μαρκ: Μαύρη μαγεία - Μια περιπέτεια του Γάντζου (Α' Δημοσίευση)
5. Ρόυ Ρέης: Ένας εκπληκτικός παίκτης (Α' Δημοσίευση: Ζαγκόρ - 1972)

Εκδόσεις: Comics & Crosswords Publications Ε.Ε.
Σελίδες: 164
Τιμή: 3,90




Δημοσιεύουμε και το μήνυμα του εκδότη κ. Λεωκράτη Ανεμοδουρά, προς όλους τους φίλους και αναγνώστες του περιοδικού:

Φτάσαμε αισίως τα 13 τεύχη στο νέο ΜΠΛΕΚ και η θερμή ανταπόκριση σας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Τα θετικά μηνύματα και σχόλια σας ολοένα και δυναμώνουν και όλα δείχνουν ότι ο “Ξανθός Γίγας” επέστρεψε για τα καλά στα περίπτερα και κυρίως στις καρδιές σας. Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα έχουμε προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο περιεχόμενο του περιοδικού και θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε στοιχεία του, για να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στις επιθυμίες σας. Ο "Τετρακοσάρης" των Φραγκιαδάκη, Νικολαϊδη έχει αγκαλιαστεί από όλους σας και αποτελεί πια αναπόσπαστο κομμάτι του περιοδικού. Παράλληλα, αλλάξαμε το χρωματισμό στις περιπέτειες του Λοχαγού Μαρκ, κάνοντας τον τετράχρωμο, κάτι το οποίο άρεσε και κάτι το οποίο θα ακολουθήσουμε και στις ιστορίες του ΜΠΛΕΚ από το επόμενο τεύχος. Επιπλέον, από το τεύχος Νο 14, οι ιστορίες του Ρόυ Ρέης θα αντικατασταθούν με νεότερες, με σκίτσο και σενάριο πολύ πιο σύγχρονο, ενώ οι σελίδες του θα μειωθούν. Οι ενημερωτικές σελίδες και τα αφιερώματα φυσικά θα εξακολουθήσουν να διανθίζουν την ύλη μας.
Και αν το 2014 κλείνει όμορφα και ελπιδοφόρα για την έκδοσή μας, είναι πολύ πιθανό το νέος έτος να μας επιφυλάσσει ακόμα καλύτερες μέρες... Για ακόμα μια φορά αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση και την αγάπη που δείχνετε στην νέα αυτή προσπάθεια και σας ευχόμαστε ολόψυχα το 2015 να είναι γεμάτο υγεία και πολλές ευχάριστες στιγμές.



------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

4 σχόλια:

  1. Στηρίζουμε όπως του αξίζει και αναμένουμε το ανανεωμένο νέο τεύχος! Όλα δείχνουν πως ο Μπλεκ ξεκινά μία νέα περίοδο νιότης στην Ελλάδα. Ας αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαφώς βελτιωμένη η ποιότητα της εικονογράφησης στην ιστορία του ΜΠΛΕΚ. Στα προηγούμενα τεύχη ήταν απαράδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά, το έχουμε ξαναπεί άλλωστε, το περιοδικό αυτό συνεχώς βελτιώνεται!...

      Διαγραφή
  3. Ακριβώς επειδή βελτιώνεται συνεχώς το περιοδικό και δεν μένει στάσιμο αξίζει να το στηρίξουμε όσο μπορούμε!!

    Χαίρομαι που τις ιστορίες του Μπλεκ από εδώ και πέρα θα τις απολαμβάνουμε έγχρωμες (τετραχρωμία). Το ξέρω ότι κάποιους θα τους ξενίσει αυτή η αλλαγή, ειδικά τους μεγαλύτερους σε ηλικία, γιατί όπως αναφέρει και ο eypalinos σε αυτό το τεύχος μπορεί και να έφτασε το τέλειο ο χρωματισμός της ιστορίας του Μπλεκ, αλλά για να προσελκύσει και το νεότερο κοινό θα πρέπει να προσαρμοστεί στην εποχή γιατί δεν ξέρω αν μπορεί να στηριχθεί και να επιβιώσει μόνο από τους νοσταλγούς. Εγώ πάντως δεν έχω καμία αντίρρηση που ο Μπλεκ γίνεται έγχρωμος, αντιθέτως το ήθελα γιατί έχω μεγαλώσει με τον Συλλεκτικό Μπλεκ.

    Όσον αφορά για τις ιστορίες του Ρόυ Ρέης χαίρομαι που αντικαθίστανται από νεότερες και σε έγχρωμο σχέδιο γιατί πιστεύω οι προηγούμενες ήταν αρκετά αναχρονιστικές και λογικά το περιοδικό δεν κέρδιζε κανένα παραπάνω αναγνώστη λόγω του Ρόυ Ρέης.

    Κλείνοντας, να αναφέρω την δυσαρέσκεια μου για το ότι οι εναπομείναντες ιστορίες του Λοχαγού Μαρκ (16 στο σύνολο) θα διαιρεθούν μάλλον στα 4 με 33 σελίδες το καθένα. Θα χρειαζόμαστε δηλαδή 4 μήνες για να διαβάσουμε μία ολοκληρωμένη ιστορία του Λοχαγού Μαρκ. Το θεωρώ υπερβολικό!! Θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν αυτόνομα τα 16 αυτά τεύχη δίνοντας και τις σπέσιαλ ιστορίες των χαρακτήρων που είχαν δημοσιευτεί στα προηγούμενα τεύχη του Μπλεκ. Όπως είχαν δηλαδή κυκλοφορήσει και στην Ιταλία. Ορίστε και η λίστα που είχε φτιάξει ο κ. Χρήστος Ικιούζης:

    https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10152451316942171&type=1

    Υ.Γ: Μήπως ξέρετε σε ποια τεύχη του Μεγάλου Μπλεκ είχαν δημοσιευτεί οι δύο τελευταίες ιστορίες του Ζαγκόρ γιατί προσπαθώ να κάνω μία λίστα; Μιλάω για τις ιστορίες:

    - Καταδίκη εις θάνατον
    - Η πύλη του παραδείσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...