Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Γελοιογραφίας 2015


Ο Δήμος Ναυπλιέων, συνδιοργανώνει με τον ΔΟΠΠΑΤ (Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος) και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τον 3o Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας με τίτλο: “Φωτεινοί Παντογνώστες”.
Σκιτσάρισε και εσύ τον φωτεινό σου παντογνώστη, και πάρε μέρος στον διαγωνισμού σκίτσου του Δήμου Ναυπλιέων. Πού θα τον βρεις τον παντογνώστη σου για να τον σκιτσάρεις; Μα, παντού. Πονάς, βογκάς και υποφέρεις; Είναι άδεια η τσέπη σου και τη λύση δεν τη ξέρεις; Κοίτα γύρω σου. Άνθρωποι σοφοί, ξερόλες και ψαγμένοι, με φως υπέρλαμπρο της παντογνωσίας να τους περιβάλει. Βρες τον δικό σου… και σκιτσάρισέ τον.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους. Οι συμμετέχοντες είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε τεχνική και όλων των ειδών τα υλικά και μέσα, ώστε να δημιουργήσουν την γελοιογραφία τους. Τα έργα δεν θα πρέπει να έχουν δημοσιευθεί.
Οι γελοιογράφοι μπορούν να υποβάλουν τα έργα τους, από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 16 Μαρτίου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση doppat.nafplio@gmail.com. Όλα τα έργα θα εκτεθούν από τις 21 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου σε επιλεγμένα σημεία της παλιάς πόλης του Ναυπλίου.
Η ανακοίνωση και η βράβευση των νικητών θα γίνει στις 22 Μαρτίου σε ειδική εκδήλωση στο Ναύπλιο. Οι τρεις καλύτερες γελοιογραφίες θα βραβευθούν και το κάθε βραβείο θα συνοδεύεται από χρηματικό ποσό, που είναι 500 ευρώ για το 1ο βραβείο, 200 ευρώ για το 2ο βραβείο και 100 ευρώ για το 3ο βραβείο, ενώ οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θα διαγωνισθούν σε ειδική κατηγορία και στα τρία καλύτερα έργα θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι.
Η αξιολόγηση των έργων θα γίνει από πενταμελή επιτροπή κριτών η οποία απαρτίζεται από τους: Ηλία Μακρή, Έφη Ξένου, Μιχάλη Κουντούρη, Βλάντιμιρ Ραντιμπράτοβιτς, και Μιχάλη Αντωνόπουλο, νικητή του διαγωνισμού γελοιογραφίας 2014.
Το μέγεθος των αρχείων πρέπει να είναι 25Χ35cm 300 DPI,TIF, CMYK, PDF ή Illustrator.

Κυκλοφόρησε νέο συλλεκτικό τεύχος
ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ #1470
Αναζητήστε το στα περίπτερα!

1 σχόλιο:

  1. Παρά την όποια κατάθλιψη που προσπαθούν να μας επιβάλουν και να γίνουμε Ευρωπαίοι και "πολιτισμένος" λαός με ψυχοφάρμακα και αυτοκτονίες, ψυχιάτρους και ψυχολόγους, υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται με την τέχνη και δημιουργούν. Μπράβο τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...