Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Νέες εκδόσεις 806: Η Κατοικία Των Θεών (Συλλεκτική Έκδοση)


O Ιούλιος Καίσαρ συλλαμβάνει ένα διαβολικό σχέδιο για να κατακτήσει τους ανυπότακτους Γαλάτες που τολμούν να αντιστέκονται ακόμα στη Ρωμαΐκή αυτοκρατορία, χτίζοντας INSULAE -όπως πολύ καλά γνωρίζουμε.
Πολλά, όμως, παραλειπόμενα σχετικά με αυτή την ιστορία -που δεν τα γνωρίζουμε- θα τα βρείτε στη νέα αυτή έκδοση με τις 16 επιπλέον σελίδες.
"Η Κατοικία των Θεών - Συλλεκτική έκδοση", εκδίδεται με αφορμή την ομώνυμη ταινία κινουμένων σχεδίων που βγήκε στους κινηματογράφους (δείτε παρουσίαση εδώ: http://mikrosserifis.blogspot.gr/2015/02/dvd-75-asterix-le-domain-des-dieux-2014.html).

Σελίδες: 68
Τιμή: 5,80€
Εκδόσεις: Μαμούθ Κόμιξ

Κυκλοφόρησε νέο συλλεκτικό τεύχος
ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ #1470
Αναζητήστε το στα περίπτερα!

5 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρον.
    Τα 5,80€ για τις 16 επιπλέον σελίδες, άμα έχεις ήδη το κόμιξ, φαντάζουν πλεονασμός στην περίοδο κρίσης που διανείουμε.
    Εγώ προσωπικά από την Μαμούθ θέλω να βγάλει νέο Μπλούμπέρυ.
    Αυτό θα το αγοράσω σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα 5,80 για 16 σελίδες επιπλέον υλίκο φαντάζει υπερβολικό αν έχεις ήδη το άλμπουμ αλλά μπορείς να το βρεις στην Πολιτεία και στην Πρωτοπορία με έκπτωση -25%.

      Το θετικό είναι ότι μάλλον πήρε ξανά μπρος η Μαμούθ Κόμιξ γιατί σύντομα θα δούμε το 80ο τεύχος του Λούκυ Λουκ με τίτλο ο 'Μοναχικός Καβαλάρης' και το 5ο τεύχος (και τελευταίο) του Baker Street - Σέρλοκ Χόλμς. Οπότε δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε και καινούριο τεύχος του Μπλουμπέρυ!

      Διαγραφή
  2. Προσωπικά αναμένω Μπλέικ κ Μόρτιμερ. Από τα κορυφαία κόμικς ever! K ο Μπλούμπερυ φυσικά καλοδεχούμενος! Ελπίζουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω την εντύπωση, παιδιά, πως η Μαμούθ δεν σκέφτεται καθόλου την συνέχιση των παλιών σειρών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...