Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Αυτό είναι το νέο πολυθεματικό περιοδικό...


Έφτασε η ώρα, λοιπόν, να μάθουμε το πού και το πώς θα επανεμφανιστούν κάποιοι πολύ αγαπημένοι ήρωες κόμικς. Ο Μίστερ Νο, ο Ντύλαν Ντογκ και ο Τεξ Ουίλερ...
Όπως ανακοινώθηκε, λοιπόν και επίσημα από την "Comics & Crosswords Publications Lp", το νέο περιοδικό θα έχει τον τίτλο "Mister No και οι... άλλοι".
Ο εκδότης αναφέρει: Με το «Mr No και οι... άλλοι», συνεχίζουμε αυτό το όμορφο εκδοτικό ταξίδι προσπαθώντας να συγκεράσουμε ήρωες παλιούς (Μίστερ Νο, Τεξ) που στιγμάτισαν περασμένες δεκαετίες με πιο νέους και δημοφιλείς (Ντύλαν Ντογκ).
Για τους πιο παλιούς, αυτή η έκδοση είναι ένας σύνδεσμος με το παρελθόν, μια νοσταλγική ανάμνηση που τους δημιουργεί όμορφα συναισθήματα.
Για τους νεότερους πάλι, ένας τρόπος να γνωρίσουν το παρελθόν, τα αναγνώσματα των πατεράδων τους ή τον κόσμο των εικονογραφημένων.
Για εμάς, όμως, είναι πολλά παραπάνω από ένα περιοδικό, σημοτοδοτεί τη δυναμική μας επιστροφή στο χώρο των εικονογραφημένων και μας δίνει το δικαίωμα να δηλώνουμε αβίαστα ότι η ιστορία… συνεχίζεται!
Το νέο περιοδικό θα έχει 172 σελίδες και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα είναι εξολοκλήρου έγχρωμο! Η περιοδικότητά του -τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα και μέχρι να σταθεροποιηθούν οι πωλήσεις του- θα είναι διμηνιαία, ενώ η τιμή του οριστικοποιήθηκε στα 4,50 ευρώ. Όσοι αγαπούν τα κόμικς σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να στηρίξουν αυτό το περιοδικό και τα όνειρα μιας ομάδας ανθρώπων που προσπαθούν να αναβιώσουν τους ήρωες των παιδικών μας χρόνων.
Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει μετά τα μέσα Απριλίου και θα πρέπει όλοι να το αγοράσουμε!



Κυκλοφόρησε νέο συλλεκτικό τεύχος
ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ #1470
Αναζητήστε το στα περίπτερα!

6 σχόλια:

  1. Πρόλαβα και διάβασα την ανακοίνωση στο facebook. Eίναι πολύ ευχάριστα νέα που θα δούμε σύντομα στη χώρα μας μετά από πολλα χρόνια αποχής αδημοσίευτες ιστορίες αγαπημένων χάρτινων ηρώων!

    Πιστεύω πάντως ότι μπορεί να ξενίσει αρκετούς ότι το σχέδιο δεν θα είναι ασπρόμαυρο και θα είναι έγχρωμο. Εγώ χάρηκα όμως ιδιαίτερα για την απόφαση αυτή γιατι ο χρωματισμός θα γίνει πάνω σε απρόμαυρο σχέδιο οπότε τα αποτελέσματα θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Πάρτε για παράδειγμα τον Συλλεκτικό Μπλεκ από το τεύχος 70 και πάνω ή τον τελευταίο συλλεκτικό κύκλο της Περιπέτειας ή ακόμη και τις τελευταίες περιπέτειες του Λοχαγού Μαρκ που δημοσιεύτηκαν στον Νέο Μπλεκ.

    Μπορεί στην αρχή να κυκλοφορεί διμηνιαία το νέο περιοδικό αλλά σύντομα πιστεύω πως θα αλλάξει αυτό αφού έχει την δυνατότητα και τα εχέγγυα να ξεπεράσει σε πωλήσεις και τον Νέο Μπλεκ. Εννοείται πως θα στηρίξουμε την αυτή την νέα προσπάθεια! Το μόνο που θα ήθελα να δω είναι μία βελτίωση της ποιότητας του χαρτιού σε σχέση με τον Νέο Μπλεκ, έστω στο εξώφυλλο.

    Υ.Γ: Αναρωτιέμαι που θα μπουν οι ιστορίες του Τερματοφύλακα Γιατρού γιατί η ανακοίνωση δεν αναφέρει τίποτα. Θα μπει στο νέο περιοδικό για να συμπληρώσει την ύλη με 9 - 10 σελίδες ή θα χρησιμοποιηθεί αλλού αυτός ο ήρωας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως είπες, το περιοδικό αυτό προβλέπεται να έχει όλα τα εχέγγυα για να γίνει η νέα αγαπημένη μας έκδοση.
      Όσο για τον χρωματισμό των ιστοριών, γιατί όχι αφού υπάρχει η δυνατότητα;
      Για τον Τερματοφύλακα Γιατρό, κάνε λίγη υπομονή. Μια έκπληξη έμεινε ακόμα. Ας περιμένουμε να βγει πρώτα το νέο Μίστερ Νο...

      Διαγραφή
  2. Πραγματικά αυτό το περιοδικό θα γίνει το πλέον αγαπημένο μας πολύ εύκολα! Το αναμένουμε και θα το στηρίξουμε πολύ-πολύ δυνατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναμένουμε λοιπόν το νέο πόνημα του Λεωκράτη.
    Παλικάρι βάστα γερά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έτσι μπράβο!! και γιατί οχι σύμφωνα με την δημοτικότητα βέβαια,να το κάνουμε μηνιαίο ή και δεκαπενθήμερο ακόμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο για το θάρρος του εκδότη, σε μια τόσο δύσκολη εποχή να επενδύει σε αυτό που αγαπάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...