Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Νέες εκδόσεις 35 - Πορτιέρο Μάκης Ροδίτης 2


Σενάριο: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης
Σχέδιο: εσωτερικό Νίκος Νικολαίδης / εξωφύλλου Παναγιώτης Λύρης
Χρωματισμός: Νίκος Ζώης / Τίνα Χελιώτη

Οι ελπίδες των Ροδίων για να περάσουν στον τελικό γίνονται πραγματικότητα, όταν έπειτα από διπλούς αγώνες καταφέρνουν να αποκλείσουν τον Άρη Θεσσαλονίκης, πάντα με τον πρωταγωνιστή της ιστορίας μας παροπλισμένο.

Τρίτος πλέον γκολκίπερ του συλλόγου, ο Μάκης δέχεται σχεδόν στωικά τη μοίρα του, όμως δεν παύει να ελπίζει σε κάποιο «θαύμα». Και πραγματικά, η τιμωρία με κίτρινη κάρτα του βασικού τερματοφύλακα στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, του χαρίζει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην Αθήνα με την υπόλοιπη αποστολή. Θα είναι φυσικά αναπληρωματικός στο ιστορικό παιχνίδι που θα δώσουν με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, μέσα στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι άπειροι Ρόδιοι πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση και «στριμώχνουν» τους Θεσσαλονικείς μέχρι τη στιγμή που ο τερματοφύλακάς τους προσπαθώντας να αποσοβήσει ένα σίγουρο γκολ, χτυπάει το κεφάλι του στη δοκό και αποχωρεί.
Παρότι σοκαρισμένος από την ατυχία του συναδέλφου του, που του θυμίζει δικές του δύσκολες στιγμές, ο Ροδίτης βλέπει να ανοίγεται μπροστά του ο δρόμος για κάτι που περίμενε τόσα χρόνια.

Η συνέχεια στα... περίπτερα!
Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες από τις εκδόσεις "Λεωπαλαίοντες ΖΝ"

5 σχόλια:

  1. Καλέ μου φίλε AdamsJim σ' ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητοί φίλοι
    κυκλοφορεί την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου σε Αθήνα Πειραιά και στην Κύπρο, ενώ στις 15 Μαρτίου στην υπόλοιπη Ελλάδα.
    AdamsJim ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλοι μου, δεν χρειάζεται να λέτε ευχαριστώ. Δεν είναι δυνατόν να μην στηρίξω όσο μπορώ προσπάθειες σαν τη δική σας. Το κάνω με πολύ αγάπη και εκτίμηση προς τα πρόσωπά σας. Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπητέ AdamsJim σου μεταφέρω από το blog του Μπλέκ το πιό κάτω

    ΝΙΚΟΣ είπε...
    Αγαπητοί θα ήταν σωστό να ενημερώσω όλους ότι ένας κοινός γνωστός, ένα πολύ καλό παιδί ο Παναγιώτης ο Πλαφουτζής έπαιξε θετικό ρόλο στην έκδοση του Ροδίτη.
    Πριν συζητήσω οριστικά με τον Νίκο είχα μία συζήτηση με τον Παναγιώτη το Πλαφουτζή. Αμφιταλαντευόμουν διότι σαν θέμα το ποδόσφαιρο δεν με ενδιέφερε πολύ. Ο Παναγιώτης ο Πλαφουτζής με τον τρόπο του μού έδειξε ότι καλό είναι να βγεί ο Ροδίτης.
    Χρειαζόμαστε καλούς φίλους σαν τον Παναγιώτη το Πλαφουτζή.
    Να είμαστε όλοι καλά,
    Νίκος Ζώης
    18 Φεβρουαρίου 2011 1:37 μ.μ.

    aNwDyNos είπε...
    Νίκο μου δεν γνώριζα αυτή τη λεπτομέρεια, αλλά είναι ενδεικτική του εξαίρετου χαρακτήρα και των δυο σας. Από τη μία ο Παναγιώτης που σου "εισηγήθηκε" θετικά για την έκδοση θέτοντας ως κριτίριο τη φιλία και την εκτίμηση που μου έχει (και είναι αμοιβαία). Από την άλλη εσύ, που μη κατέχοντας αρκετά το αντικείμενο, δέχτηκες ωστόσο από αγνή παρόρμηση και αναγνώριση της προσπάθειάς μου. Να είστε και οι δυο σας πάντα καλά! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    21 Φεβρουαρίου 2011 2:32 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκο μου, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
    Όπως έχω ξαναγράψει η εκτίμηση που τρέφω και για τους δύο σας είναι πολύ μεγάλη. Και αυτό δεν το λέω ούτε για τους τύπους, ούτε για να χαϊδέψω αυτιά. Μεταξύ φίλων αρκεί μια συνάντηση, μία απλή συζήτηση για να νιώσει ο ένας τα πραγματικά συναισθήματα του άλλου. Δεν χρειάζεται λοιπόν να τα λέμε δημοσίως αυτά. Αρκεί που τα νιώθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...