Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Νέες εκδόσεις 50 - Thor: Η Εποχή του Κεραυνού (Comic book)


Συγγραφέας: Fraction Matt
Μετάφραση: Γιώργος Γρίβας

Σχήμα: 17 x 26, Σελίδες: 120, Τιμή: €16,90

Το είδαμε κι αυτό για πρώτη φορά από κοντά στο φεστιβάλ του Comicdom Con Athens 2011. Πανέμορφο, ιδανικό στολίδι για την βιβλιοθήκη κάθε γνήσιου φίλου των κόμικς.

Ο Θωρ είναι ο αγαπημένος γιος του Όντιν, ένα πρότυπο γενναιότητας, υπερηφάνειας και δύναμης. Τα επικά κατορθώματα του Θεού του Κεραυνού αλλά και οι θυσίες του για χάρη της αγαπημένης του πατρίδας έχουν γίνει πλέον μύθος από τα ανάκτορα της Άσγκαρντ ως τα βάραθρα της Χελ.
Τι θα συμβεί όμως όταν ο Θωρ πάρει την απόφαση να πάψει να πολεμά και να λύνει τα προβλήματα που οι άλλοι αθάνατοι έχουν δημιουργήσει; Είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να δώσει ένα μάθημα στους υπόλοιπους θεούς -ακόμα και στον Όντιν, τον ίδιο του τον πατέρα- ότι κανείς δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένη την αφοσίωσή του...
Η Εποχή του Κεραυνού είναι μία ιστορία για ένα θεό που μαθαίνει τι σημαίνει ταπεινοφροσύνη, αφού πρώτα κατανοήσει τι σημαίνει να είναι άνθρωπος...

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis

2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη έκδοση, φανταστικό εξώφυλλο, μέτριες ιστορίες. Δυστυχώς μετά το πέρας της ανάγνωσης ελάχιστα θα σου μείνουν από την ιστορία εκτός του καλού σχεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχέδιο είναι πράγματι καταπληκτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...