Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Φωτογραφίες από την πρώτη μας επίσκεψη στο φετινό Comicdom Con Athens


Μεγάλη προσέλευση παρατηρείται από το πρωί στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, λόγω του ετήσιου φεστιβάλ κόμικς που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Comicdom Press. Μία εκδήλωση που ξεκίνησε από χθες το απόγευμα. Εμείς πήγαμε, ενθουσιαστήκαμε, συναντήσαμε παλιούς φίλους και γνωρίσαμε καινούριους. Ένας λάτρης των κόμικς δεν μπορεί παρά να αισθάνεται περίφημα όταν περιτριγυρίζεται από χιλιάδες αντίτυπα γνωστών ή λιγότερο γνωστών τίτλων. Όλες οι μεγάλες εκδοτικές εταιρείες του χώρου έχουν το δικό τους εκθεσιακό περίπτερο, ενώ ιδιαίτερη παρουσία φέτος είχε η Anubis.
Να υπενθυμίσουμε και την έκθεση «Batman: Yesterday & Tomorrow», που έρχεται στα μέρη μας υπό την αιγίδα του Cartoon Art Museum του Σαν Φρανσίσκο. Εκεί παρουσιάζονται οι πρωτότυπες προσεγγίσεις στον μύθο των Neal Adams, Bob Brown, Joe Giella και Bob Kane, συν σπάνιες σελίδες από Bat-Manga του Ιάπωνα Jiro Kuwata που κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του εξήντα. Η έκθεση φιλοξενείται στην αίθουσα Χατζηκυριάκος-Γκίκας.
Πολλές νέες εκδόσεις έκαναν την "επίσημη πρώτη" τους στην φετινή εκδήλωση, κάποιες από τις οποίες θα σας παρουσιάσουμε και στο blog μας.
Αν δεν έχετε κάνει ακόμα μια βόλτα από την οδό Μασσαλίας 22, μην κάθεστε καθόλου! Άντε, μπας και προλάβετε και καμιά προσφορά!...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...