Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

O Gandalf τα βλέπει… 3D!


Με κάπως ανορθόδοξο τρόπο, αυτή είναι ίσως η πρώτη ανεπίσημη φωτογραφία από τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου «Hobbit».
Ο εικονιζόμενος δεν είναι άλλος από τον Ian McKellen, τον ηθοποιό που υποδύεται τον μάγο Gandalf, στην τριλογία του «Lord of the Rings», αλλά και στην νέα, πολυαναμενόμενη ταινία του Peter Jackson.
O McKellen, πόσταρε στο twitter του την φωτογραφία με την φράση: «THE HOBBIT is being filmed in 3D. Even wizards have to wear the glasses.»
Δηλαδή: «Το Χόμπιτ γυρίζεται σε 3D. Ακόμα και οι μάγοι πρέπει να φοράνε γυαλιά.»

Επίσης, ένα μικρό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας με σκηνές απο τα παρασκήνια και τα πρώτα γυρίσματα και σκηνικά από την πολυαναμενόμενη ταινία Hobbit.
Ο σκηνοθέτης Peter Jackson μας κάνει μία ξενάγηση στα σετ και τα στούντιο που θα γυριστεί η νέα ταινία η οποία βασίζεται στο βιβλίο του J.R.R. Tolkien - "Hobbit" και θα αποτελεί prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Χρέη βοηθού σκηνοθέτη ανέλαβε ο Andy Serkis, ο ηθοποιός που υποδύεται το Γκόλουμ τον οποίο μπορείτε να δείτε σε ένα μικρό απόσπασμα επίσης στο video.Πηγές: http://www.newsbomb.gr και www.mixed.gr

2 σχόλια:

  1. Το αναμένουμε με ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά εγώ είμαι φαν του "Άρχοντα". Γι' αυτό και παρακολουθώ στενά όλες τις εξελίξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...