Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Νέες εκδόσεις 168 - The Avengers: Κόκκινη Ζώνη (Comic book)


Η ομάδα των Εκδικητών έχει αντιμετωπίσει πολλές απειλές στο παρελθόν και πάντα κατάφερνε να τις εξουδετερώσει. Όμως αυτή τη φορά είναι διαφορετικά. Ο αντίπαλός τους είναι ένας θανάσιμος ιός, που απελευθερώνεται στην καρδιά της Αμερικής, σπέρνοντας τον όλεθρο και τον πανικό. Μέσα σε λίγες ώρες οι απώλειες φτάνουν ήδη τα εκατοντάδες θύματα και κανείς δεν ξέρει με ποιον τρόπο να τον σταματήσει.
Οι Εκδικητές αναλαμβάνουν δράση και θα κληθούν να δώσουν μία αμείλικτη μάχη με το χρόνο προκειμένου να ανακόψουν την πορεία της φονικής απειλής. Παράλληλα, προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος είναι ο υπεύθυνος γι’ αυτή την τρομακτική επίθεση. Όμως η απάντηση δεν είναι αυτή που περιμένουν και τίποτα δε θα μπορούσε να τους έχει προετοιμάσει για τη συνταρακτική αλήθεια!

Μία από τις πιο συγκλονιστικές περιπέτειες της θρυλικής ομάδας των Avengers, που φέρει την υπογραφή των διάσημων δημιουργών Geoff Johns και Olivier Coipel.

Μετάφραση: Σάββας Αργυρού
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 144
ISBN: 978-960-497-275-3
Ημερομηνία Εκδοσης: 1/4/2012
Τιμή: €20,90
Εκδόσεις: Anubis

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

2 σχόλια:

  1. Η επέλαση της Anubis καλά κρατεί! Κ εις ανώτερα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμένο έργο πρέπει να είναι πολύ καλό. Μπόρεσα μόνο να το ξεφυλλίσω λίγο στο Comicdom... Σύντομα, όμως, θα σας αναφέρω την γνώμη μου...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...