Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Εμείς προτείνουμε... 126 - Οι θεοί του Ολύμπου


Το ομορφότερο παιδικό βιβλίο για τους θεούς του Ολύμπου. Με την φανταστική εικονογράφηση του μοναδικού Severino Baraldi, το διάβασμα μετατρέπεται για το παιδί σε μια μοναδική εμπειρία! Το βιβλίο ανήκει στην σειρά "Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ", με την οποία οι μύθοι των αρχαίων μας προγόνων και η λαμπρή τους ιστορία δίνονται στα παιδιά με πλούσια και παραστατική εικονογράφηση και με απλό, κατανοητό κείμενο. Έτσι, η πανάκριβη κληρονομιά που μας άφησαν οι αρχαίοι Έλληνες γίνεται κτήμα των παιδιών μας και πολύτιμος οδηγός στη ζωή τους. Η αξία της σειράς αυτής έχει αναγνωριστεί και από τους ξένους και έχει εκδοθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Στην πατρίδα μας, η σειρά "Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ" έχει τις περισσότερες πωλήσεις απ΄ όλα τα βιβλία των εκδόσεων Στρατίκη.

Συγγραφέας: ΠΟΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ
Εκδόσεις: ΣΤΡΑΤΙΚΗ
ISBN: 9607261488
Έτος έκδοσης: 1986
Αριθμός σελίδων: 64
Εξώφυλλο: Σκληρό
Διαστάσεις: 24x31
Τιμή: €12,00

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

3 σχόλια:

  1. Πολύ αγαπημένα βιβλία-διαχρονικές εκδόσεις. Θυμάμαι πως τα αγόραζα το καλοκαίρι τα βιβλία αυτά στις θερινές εκθέσεις βιβλίου στο Λουτράκι. Διδάσκουν, ψυχαγωγούν, μορφώνουν...και έχουν υπέροχη εικονογράφηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω, τι μου θύμησες τώρα!! Έχω ακόμα 3 βιβλία της σειράς αυτής και άλλα παρεμφερών βιβλίων των εκδόσεων Στρατίκης! Μας τα αγόραζαν οι γονείς μας ή μας τα έφερναν δώρο. Επειδή, όμως ήμουν ακόμα αρκετά μικρός δεν τους έδινα πολύ σημασία και συνέχιζα να διαβάζω κόμικ. Τώρα όμως που είδα ότι συγγραφέας αυτής της σειράς είναι ο κ. Πότης Στρατίκης θα τα διαβάσω σίγουρα! Πότε υπολογίζεται η πρώτη κυκλοφορία αυτής της σειράς; Το 1986; Όπως και να έχει, παραθέτω παρακάτω, για όποιον ενδιαφέρεται, τους τίτλους των βιβλίων που έχουν κυκλοφορήσει υπό τον γενικό τίτλο της σειράς 'Η Ελλάδα των θρύλων':

    Οι Θεοί του Ολύμπου
    Ελληνική Μυθολογία (Α')
    Ελληνική Μυθολογία (Β')
    Ελληνική Μυθολογία (Γ')
    Ηρακλής και Θησέας
    Αργοναυτική Εκστρατεία
    Ιφιγένεια
    Ομήρου Ιλιάδα
    Ομήρου Οδύσσεια
    Αρχαία Ολυμπία
    Αθήνα
    Σπάρτη
    Οι Περσικοί Πόλεμοι
    Μέγας Αλέξανδρος
    Μακεδονία
    Μεγάλες Μορφές
    Μυκήνες
    Κρήτη

    Σύνολο 18 βιβλία. Ενδέχεται βέβαια να έχουν κυκλοφορήσει και άλλα βιβλία στη σειρά αυτή, αφού στο οπισθόφυλλο κάθε βιβλίου που έχω προστίθενται άλλα 1 - 2 καινούρια βιβλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σειρά έχω την εντύπωση ότι ξεκίνησε πριν το 1986. Για να δεις και τους νέους τίτλους της σειράς δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την ιστοσελίδα των Εκδόσεων Στρατίκη, σύνδεσμο για την οποία θα βρεις αριστερά, στην στήλη με τις προτεινόμενες ιστοσελίδες.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...