Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Αυτό θα είναι το εξώφυλλο του νέου ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ


Αγαπητοί φίλοι, όπως σας υποσχεθήκαμε χθες, σας παρουσιάζουμε το εξώφυλλο του καινούριου τεύχους του Μικρού Κάου-μπόυ. Ένα τεύχος φτιαγμένο από τα μέλη του Club μας, με πολλή αγάπη και μεράκι, με σεβασμό στην ιστορία του περιοδικού και τους δημιουργούς του. Θυμίζουμε ότι το τεύχος αυτό θα εκδοθεί σε περιορισμένο τιράζ, με αυτοχρηματοδότηση από κάποια μέλη της ομάδας μας και θα παρουσιαστεί σύντομα σε ειδική εκδήλωση.
Περιμένουμε τις απόψεις σας σχετικά με το εξώφυλλο, μιας και τις εσωτερικές σελίδες σας τις κρατάμε για έκπληξη... Σας βεβαιώνουμε, πάντως, πως πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα τεύχη του Μικρού Κάου-μπόυ που έχουν εκδοθεί...
Μείνετε συντονισμένοι στο blog μας, για να γνωρίζετε τις εξελίξεις της έκδοσης.

ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, εξασφάλισες αντίτυπο;

13 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια παιδιά!Εξαιρετικά συγκινητική στιγμή για μένα η επανακυκλοφορία του Μικρού Καουμπόυ,προσδοκώ την ώρα και τη στιγμή που θα το πιάσω στα χέρια μου!Είμαι σίγουρος πως δεν θα σταθώ μόνο στην ψηλάφιση του εξωφύλλου αλλά και στο ίδιο το περιεχόμενο το οποίο σίγουρα δεν θα μας απογοητεύσει,το αντίθετο μάλιστα!Και πάλι θερμά συγχαρητήρια για την συμβολή όλων όσων έκαναν αυτή την έκδοση πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λόγια είναι περιττά. Απλά, πανέμορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τέλειο !!!!! Ανυπομονούμε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζω να μπορέσετε όλοι, να παραστείτε στην εκδήλωση, για τη κυκλοφορία του τεύχους, ώστε να γνωριστούμε, να τα πούμε από κοντά και να αποκτήσουμε όλοι, αυτό το μοναδικό τεύχος. Χρειάστηκε πολύ προσπάθεια, κόπος και χρόνος για να στηθεί. Μα το αποτέλεσμα, αξίζει με το παραπάνω....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο παιδια!!!!!! Ποτε με το καλο η εκδοση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια πάλι Τζώρτζ Άνταμς, μας κάνεις πολύ χαρούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταρχήν, να δώσω πολλά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλα τα άτομα που ασχολήθηκαν ενεργά για να προσφέρουν σε όλους εμάς, το καινούριο τεύχος του Μικρού Κάου-μπόϋ!!! Εννοείται ότι η επιλογή και η διαμόρφωση του εξωφύλλου είναι εξαιρετική όπως πιστεύω θα είναι και το περιεχόμενο του! Είμαι πεπεισμένος πια ότι θα είναι από τα πιο όμορφα τεύχη του Μικρού Κάου-μπόϋ γιατί νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που τόσα πολλά άτομα θα βάλουν το λιθαράκι τους για την έκδοση ενός τεύχους του θρυλικού πια περιοδικού! Ελπίζω να σκίσει και αν είναι δυνατόν να δούμε και συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλοι μου, ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Πρόκειται για τον καρπό μιας συλλογικής προσπάθειας.
    Φίλε malte_ze, ελπίζουμε πως μέχρι τέλος της εβδομάδας θα το έχουμε τυπωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φανταστικό εξώφυλλο!!!!!! Αντε επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το εξώφυλλο είναι τέλειο, αντάξιο μιας επετειακής έκδοσης! Καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πραγματικά, πολύ δυνατό το εξώφυλλο. Γιατί καθυστερούμε όμως;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπεσε λίγη δουλειά στο τυπογραφείο. Μην ανησυχείς, όλα έχουν πάρει το δρόμο τους...

      Διαγραφή
  12. Μετά από πολλές καθυστερήσεις, που οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες και όχι σε αμέλεια όσων συνεργάστηκαν για αυτή την έκδοση, το νέο τεύχος του Μικρού Κάου-μπόυ τυπώθηκε την Δευτέρα και βρίσκεται στο βιβλιοδετείο.
    Ευχαριστούμε όλους τους φίλους για την υπομονή τους. Ελπίζουμε, τουλάχιστον, να σας αφήσουμε ικανοποιημένους με το όμορφο τεύχος μας!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...