Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Νέες εκδόσεις 586 - Πρώτος #4


Βρισκόμαστε στο μέγαρο της Γερμανικής Διοίκησης Αθηνών, στην οδό Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου. Μέσα στην αίθουσα συσκέψεων είναι ο Διοικητής της Πρωτεύουσας Γερμανός αντισυνταγματάρχης Φον Σέϊμπεν. Απέναντί του βρίσκεται ο Υπουργός παιδείας της Ναζιστικής Γερμανίας Μπέρνχαρντ Ρουστ. Παίρνοντας το λόγο ο Ρούστ απευθύνεται προς τον Διοικητή Φον Σέϊμπεν και προς τον επίσης παρόντα υπεύθυνο προπαγάνδας του Ελληνικού Ραδιοφώνου και Ημερησίου Τύπου, Χαμπεράκη.
–Κύριοι, όπως γνωρίζετε ο Ελληνικός Στρατός μας δημιούργησε την μεγαλύτερη ζημιά μέχρι σήμερα. Τόσο στο Αλβανικό μέτωπο, κατατρόπωσε τους Ιταλούς αλλά και στην βόρεια Ελλάδα και στην Κρήτη μας καθυστέρησαν αρκετά. Αυτή την στιγμή, παρά το ότι οι Έλληνες έχουν κατακτηθεί μας παρακωλύουν συνεχώς με σαμποτάζ και δολιοφθορές. Επειδή δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα θα πρέπει να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα. Η κατάκτηση θα ολοκληρωθεί όταν κατακτήσουμε το μυαλό των Ελλήνων.
–Μα πως μπορεί να συμβεί αυτό, είναι παντελώς απείθαρχοι!, ρωτάει ο Διοικητής της Αθήνας Φον Σέϊμπεν.
–Ένας μόνο τρόπος υπάρχει. Θα τους αλλάξουμε την Ιστορία τους!, λέει ο Υπουργός παιδείας της Ναζιστικής Γερμανίας, Μπέρνχαρντ Ρουστ. Τότε είναι δυνατό να πετύχουμε!, συνεχίζει με έπαρση. Θα γίνει αλλαγή στα σχολικά εγχειρίδια. Αυτά θα κάνουν την Ιστορία των Ελλήνων να είναι μία σειρά από παραμύθια...

Το περιοδικό κυκλοφορεί πλέον ως φανζίν, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Σελίδες: 28
Εκτύπωση: Α/Μ
Σχήμα: 21x14,5
Τιμή: 2,00 ευρώ
Επιμέλεια: Copy+, Κουκάκι
Δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα. Παραγγελίες στο τηλ. 2109242125.

ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, εξασφάλισες αντίτυπο;

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ γιά την παρουσίαση,
    η δημιουργία τευχών θα είναι τώρα γιά τους μερακλήδες φίλους μας
    χαιρετώ
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...