Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Νέες εκδόσεις 692: The Final Countdown (Comic book)


Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΕ ΚΟΜΙΚΣ

Το βιβλίο αυτό είναι η αληθινή ιστορία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ μέσα από μια σπάνια εικονογράφηση. Οι στιγμές που μας ταξίδεψαν στον μπασκετικό παράδεισο, αλλά και οι δυσκολίες μέχρι να φτάσουμε εκεί, αποτυπώνονται με κινηματογραφικό τρόπο μέσα από ένα οδοιπορικό τριών δεκαετιών.
Γκάλης, Γιαννάκης, Χριστοδούλου, Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Σπανούλης και τ' άλλα παιδιά που δόξασαν το ελληνικό μπάσκετ και τη χώρα συνολικά αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης ώστε να τους κρατήσουμε για πάντα όχι μόνο στις καρδιές μας, αλλά και στις βιβλιοθήκες μας!
Στις σελίδες του "Final Countdown" θα βρείτε καταγεγραμμένα γνωστά, αλλά και άγνωστα περιστατικά στον δρόμο προς τη δόξα! Μια σπάνια και πολυτελής έκδοση αφιερωμένη στους κορυφαίους μπασκετικούς ήρωες και την επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων. Ας ξαναγίνουμε λοιπόν, κι εμείς παιδιά ξεφυλλίζοντας τις πιο υπέροχες πορτοκαλί αναμνήσεις!...


Δημιουργοί: Σπύρος Καβαλιεράτος, Χρήστος Ζωίδης
Αριθμός σελίδων: 162
Διαστάσεις: 27x18
Εκδόσεις: MVPublications
Τιμή: €12,00


ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

2 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρουσα εκδοτική κίνηση. Δε το έχω δει, αναμένω όμως μια πιο εμπεριστατωμένη κριτική σχετικά με την έκδοση, το σενάριο, το σχέδιο κλπ.από κάποιον που το έχει ήδη στη συλλογή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως και να 'χει, νομίζω ότι είναι κάτι που αξίζει να το έχει κανείς στην βιβλιοθήκη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...