Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Νέες εκδόσεις 715: Ρίγη #1


Περιοδικό με κόμικς σκοτεινής φαντασίας και τρόμου

Τρεις ιστορίες τρόμου. Τρεις ιστορίες από την σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης. Ιστορίες που μας ταξιδεύουν σε κόσμους παράξενους, αλλόκοτους, φρικιαστικούς, απρόσμενους, όπου τίποτα δεν είναι όπως θα έπρεπε... Τίποτα το γνώριμο, που θα μας εφησύχαζε με την οικεία αίσθηση της ανθρώπινης καθημερινότητας και θα μας πρόσφερε έναν ύπνο χωρίς ταραγμένα όνειρα.
Κι όμως, στον κόσμο των ιστοριών που παρουσιάζονται εδώ, τα "όνειρα" είναι ταραγμένα... και γεμάτα τέρατα! Πλάσματα με φρικιαστικό παρουσιαστικό που απειλούν να ταράξουν τον "γαλήνιο" κόσμο μας... να εισβάλουν στην καθημερινότητά μας...
Ή μήπως, τα τέρατα στη πραγματικότητα, είμαστε εμείς;

Σχέδια: Malk, Παναγιώτης Τσαούσης
Σενάρια: Malk, Παναγιώτης Τσαούσης και Λευτέρης Καλυμιός
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Σεπτεμβρίου 2014
Σελίδες: 44
Μέγεθος: Α4
Εκτύπωση: A/Μ
Τιμή: 5,50 €
Εκδόσεις: ΡΕΝΙΕΡΗ/comicon-shop

Μετά από πολύ καιρό, ένα περιοδικό με κόμικς σκοτεινής φαντασίας και τρόμου. Σ΄ αυτό το πρώτο τεύχος υπάρχουν τρεις ιστορίες:
Η ΚΑΘΟΔΟΣ (Σχέδιο–Σενάριο: Malk)
ΦΡΙΚΤΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ (Σχέδιο–Σενάριο: Παναγιώτης Τσαούσης)
ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ (Σχέδιο: Malk – Σενάριο: Λευτέρης Καλυμιός)

Malk: comics του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά: Fantastic!, X-FILES, ΝΑ!!!, Razor κλπ. Έχουν εκδοθεί τα graphic novels του: «ΜΗΔΕΙΑ», «Φαβορίτης», «ΦΑΒΟΡΙΤΗΣ: Το Πουλί Πέταξε», «ΦΑΒΟΡΙΤΗΣ: Η Επέλαση Των Ανιψιών», «Freakshow». Έργα του έχουν δημοσιευθεί στα δύο τεύχη στο περιοδικό «ΤΟ ΤΣΟΦΛΙ» και στον κατάλογο της έκθεσης «Με Πενάκι και Σκαπάνη». Επίσης οι αφίσσες του φεστιβάλ «Με Πενάκι και Σκαπάνη» ήταν δικά του έργα. Τα «ΡΙΓΗ» είναι δικής του έμπνευσης και οργάνωσης.

Παναγιώτης Τσαούσης: 2012 σε ερασιτεχνικό έντυπο την ιστορία «Τhe last terrestrial romance» και το 2013 το «Exotic city cabaret and other stories». To 2014 κυκλοφόρησε το graphic novel του: «Απόδραση από τη Φλάνδρα». Έργα του έχουν δημοσιευθεί στα δύο τεύχη στο περιοδικό «ΤΟ ΤΣΟΦΛΙ» και στον κατάλογο της έκθεσης «Με Πενάκι και Σκαπάνη».

Λευτέρης Καλυμιός: το graphic novel «Μεθυσμένη Πολιτεία» και έργα του στα δύο τεύχη στο περιοδικό «ΤΟ ΤΣΟΦΛΙ» και στον κατάλογο της έκθεσης «Με Πενάκι και Σκαπάνη». Τώρα έχει έτοιμα δύο νέα κόμικς, που θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό. Στα «ΡΙΓΗ» έγραψε το σενάριο της ιστορίας «Στη Σκιά του Λόφου», που σχεδίασε ο Malk.


Tρεις ιστορίες τρόμου. Τρεις διαφορετικοί τρόποι να βυθιστείς, ταυτιζόμενος με τους πρωταγωνιστές τους, στο σκοτάδι της ψυχής, ὀχι μόνο των δημιουργών τους αλλά και στην άβυσσο της ίδιας σου της ψυχής.
Τα πλάσματα που εμφανίζονται εδώ, είναι οι τύψεις, οι ερινύες, οι φόβοι και οι προκαταλήψεις μας, σ΄ ένα κόσμο που όταν παύει να είναι βαρετός γίνεται επικίνδυνος.
Προετοίμασε τον εαυτό σου για ένα ταξίδι στην άβυσσο της ψυχής σου και αντιμετώπισε το πεπρωμένο σου.
Το τέρας ή η τρομακτική όψη του μεταφυσικού, μπορεί να είσαι εσύ αυτό το μάταιο κράμα σάρκας και ψυχής που ανυπομονεί να αντιμετωπίσει το πεπρωμένο του…

------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

2 σχόλια:

  1. Φαίνεται τρομακτικό. Το έχει πάρει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά όχι ακόμη. Ένα ξεφύλλισμα του έκανα μόνο. Αξιέπαινη προσπάθεια με μεράκι και συγκεκριμένη στόχευση αναγνωστών. Φαίνεται σίγουρα αρκετά ενδιαφέρον. Θα στηρίξω και όποιος άλλος μπορεί ας πράξει το ίδιο ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...