Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Νέες εκδόσεις 19 - Απόγονοι των Ελλ 6


Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα της Αθήνας το 6ο τεύχος της σειράς επιστημονικής φαντασίας "Απόγονοι των Ελλ". Πρόκειται για τη συνέχεια και το τέλος της πρώτης μεγάλης περιπέτειας των ηρώων, σε μορφή κόμικς. Μαζί, στο κέντρο του περιοδικού, περιλαμβάνεται και ολόκληρη η περιπέτεια (από το πρώτο τεύχος, μέχρι και το έκτο) σε μορφή κειμένου, για όσους θέλουν να την διαβάσουν σαν αυτοτελές ανάγνωσμα.
Η πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης έρχεται να ολοκληρώσει την όμορφη δουλειά των συντελεστών. Το σενάριο είναι του Νίκου Ζώη, η εσωτερική εικονογράφηση (σκίτσο) του Steve Raider (Ευστάθιος Παπαβραμόπουλος), ο χρωματισμός του Karagalex (Αλέξανδρος Καραγιαννόπουλος), ενώ το εξώφυλλο σχεδίασε ο Mythos (Κώστας Φραγκιαδάκης).

Δημοσιεύουμε και το μήνυμα που μας έστειλε ο φίλος εκδότης, Νίκος Ζώης:
Αγαπητοί φίλοι,
Με το έκτο τεύχος ολοκληρώνεται η πρώτη σειρά ιστοριών του "Απόγονοι των Ελλ".
Δίδεται ως δώρο το κείμενο των ιστοριών, γιά όλους εμάς που μας αρέσει και το διάβασμα. Είναι κάτι συλλεκτικό διότι μοιάζει με τα παλιά περιοδικά που τόσο αγαπάμε, όπως τον Μικρό Σερίφη, τον Μικρό Ήρωα κλπ.
Σ' αυτό το τεύχος, η Νίκη διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο καθώς έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο εχθρό...
Κυκλοφορεί αύριο, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου σε Αθήνα και Πειραιά ενώ στην επαρχία από 1η Δεκεμβρίου.
Θα ήθελα, εάν έχετε κάποιο σχόλιο, να το προβάλλετε μέσω της ιστοσελίδας των φίλων του Μικρού Σερίφη.
Ευχαριστώ πολύ,
Νίκος Ζώης.


Το τεύχος έχει 48 σελίδες και κοστίζει 3 ευρώ.
Αξίζει να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια!

4 σχόλια:

  1. Φίλε Νίκο, αύριο το πρωί θα αποκτήσω το νέο τεύχος και θα λάβεις και τη κριτική μου. Περιμένω να δω αυτό το μικρό ένθετο στα πρότυπα των αγαπημένων μας περιοδικών! Αναμένω όμως και το νεο τεύχος του θρυλου του Φαρ-Ουεστ. Κ εκεί έχεις υποσχεθεί μια μικρή έκπληξη! Καλό βράδυ κ καλή επιτυχία στη νέα σου έκδοση. Αξίζει να τη στηρίξουμε όλοι...΄!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σε όλους, παιδιά!
    Εγώ πήρα το τεύχος σήμερα το πρωί και διάβασα την συνέχεια της εικονογραφημένης περιπέτειας. Εντυπωσιακή η εξέλιξή της.
    Μου άρεσαν οι ένθετες σελίδες στη μέση του τεύχους και γενικά, το περιοδικό δείχνει "γεμάτο"...
    Τώρα, όσον αφορά τα σχέδια και την ιστορία, εντάξει, ο ΖΝ δεν είναι MARVEL, αλλά για εμάς είναι καλό. Άλλωστε, μέσα από την δουλειά και την ενασχόληση έρχεται και η βελτίωση. Αυτό που πρέπει να αναγνωρίσουμε όλοι είναι το μεράκι και η αγάπη με τα οποία πραγματοποιείται αυτή η έκδοση. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ειδικά στον "αρχηγό", Νίκο. Καλή συνέχεια, φίλοι...

    Υ.Γ.: Ίσως θα είχε ένα νόημα, να μας μιλήσουν και οι ίδιοι οι σχεδιαστές λίγο για τη δουλειά τους, για να τους γνωρίσουμε και καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα φίλοι κάου - μπόυς.
    Ευχαριστώ για την παρουσίαση και τα σχόλια.
    Αν θέλετε να στείλετε email στους σχεδιαστές θα χαρούν ιδιαίτερα. Τα email τους είναι μέσα στο περιοδικό, σελ. 23 του ένθετου. Σίγουρα χρειαζονται όλοι ενθάρρυνση και επικοινωνία μαζί σας καθόσον θεωρώ ότι είσαστε γνώστες του καλού και του ωραίου αποτελέσματος.
    Περιμένω σχόλια και από τους υπολοίπους
    καλημέρα
    Νίκος Ζώης (Τσιπιρίπο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά "χορταστική" η περιπέτεια των απόγονων, αποζημιώνει τους φαν της σειράς και επενδύει για τα επόμενα επεισόδια που έπονται στο 2011. Η τριάδα των δημιουργών "Μύθος"-Steve Raider και Αλέξανδρος Καραγιαννόπουλος βάζουν τον καλύτερο εαυτό τους, αφήνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον της εξαιρετικής αυτής συνεργασίας. Οι δουλειά βέβαια φέρει την "υπογραφή" και την εποπτεία του εκλεκτού φίλου Νίκου Ζώη, του οποίου οι προσπάθειες είναι αξιομνημόνευτες.
    Ομάδα, συνέχισε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...