Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Detective Story... Η "Μάσκα" στο διαδίκτυο!


Νοσταλγία για τους παλιούς, αποκάλυψη για τους νέους!

Ο Τζίμμυ Κορίνης μετά την πολύχρονη θητεία του στα περιοδικά «ΜΑΣΚΑ» και «ΜΥΣΤΗΡΙΟ», συνεχίζει την παράδοση στο διαδικτυακό περιοδικό DETECTIVE STORY. ♣ Το «Α» και το «Ω» της αστυνομικής λογοτεχνίας στην γλώσσα, στο ύφος και με την πλοκή που έκοβε και εξακολουθεί να κόβει την ανάσα! ♣ Ποιος ήταν ποιος, ποιος έγραψε τι, ποιος αντέγραψε ποιον, ποιος άρχισε την επανάσταση, ποιος την κορύφωσε; ♣ Γρήγορο, σφιχτό, συναρπαστικό γράψιμο με την αλάνθαστη συνταγή που ακολούθησαν όλοι οι μεγάλοι συγγραφείς του είδους!
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ!


Η ιστοσελίδα "http://www.maska.gr/" ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς.
Αντιγράφουμε απόσπασμα από το κείμενο του ίδιου του δημιουργού:
"Ύστερα από διαδρομή μισού αιώνα στον χώρο που αγάπησα και υπηρέτησα πιστά («Μάσκα», «Μυστήριο», «Κολτ 45» και άλλα περιοδικά) προσφέρω μια μοναδική ευκαιρία στους μεν «μυημένους» να αποκτήσουν το περιοδικό που θα τους κρατάει εκείνη τη μοναδική συντροφιά που απόλαυσαν κάποτε και τόσο τους έχει λείψει, στους δε νέους να γνωρίσουν αυτό που συνάρπασε γενιές ολόκληρες και σίγουρα θα συναρπάσει και εκείνους.
Σε μια σειρά άρθρων θα δοθεί σε όλους η πληρέστερη εικόνα για τον μοναδικό κι ανεπανάληπτο χώρο του αστυνομικού αναγνώσματος με πληροφορίες και σχόλια που θα εδραιώσουν στο μυαλό σας αυτό που υπήρξε και εξακολουθεί να είναι η Αστυνομική Λογοτεχνία..."

4 σχόλια:

  1. φαινεται πολυ ενδιαφερον το ολο ενχειρημα!μακαρι να εχει ανταποκριση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένουμε και εδώ τις εξελίξεις, φίλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω κατεβάσει, τυπώσει και φτιάξει σε μορφή περιοδικού το 1ο τεύχος. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Κο Κορίνη που συνεχίζει να δημιουργεί και να προσπαθεί για ότι αγαπά τόσο πολύ. Πολύ καλή δουλειά, ελπιζω να υπάρξει και συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να δω κάτι τέτοια ήρθα τις προάλλες αλλά μου την έκανες! Θα τα δω, όμως, όσο κι αν τα κρύβεις... Χι,χι,χι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...