Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Τι έδωσε ο Άη Βασίλης στον Πεπίτο...


Σας παρουσιάζουμε σήμερα, σε αποκλειστικότητα, τον θρυλικό Πεπίτο Γκονζάλες την στιγμή που φόρεσε (επιτέλους) το αστέρι του σερίφη του Ώστιν! Η χαρά του πολυαγαπημένου μας φίλου ήταν μεγάλη! Βλέπεις, δεν είναι και μικρό πράγμα να λαμβάνεις δώρο στις γιορτές αυτό που πάντα ονειρευόσουν!... Επειδή, όμως, ο καλοκάγαθος Πεπίτο άρχισε γρήγορα να νιώθει τύψεις γι' αυτό που έκανε, αποφάσισε να ξεκαρφιτσώσει το αστέρι από το γιλέκο του και να το κρύψει κάπου πολύ καλά.
Όπως δήλωσε στο blog μας, δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους αστέρια! Συγκεκριμένα, μας είπε:
"Αφού, με τα κατορθώματα που κάνω, σε μια σεμάνα (εβδομάδα) το πολύ θα έχω πάρει το κανονικό αστέρι του σερίφη του Ώστιν, γιατί να ασχολούμαι με τα ψεύτικα;".
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κωμικό Μεξικανόπουλο περιμένει πώς και πώς την επόμενη πρωτοχρονιά για να επιστρέψει το ψεύτικο αστέρι στο Άγιο Βασίλη...

Σκίτσο: Κώστας Ραμπατζής (1974)

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη γελοιογραφία, πολύ έξυπνη και η ιδέα της ανάρτησης, φίλε adamsjim.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Don Juan. Όσο για την γελοιογραφία, να είναι καλά ο κύριος Κώστας!

      Διαγραφή
  2. o Πεπιτο παντα μου θυμιζε τον Γκουφη απο το Μικυ Μαους...μηπως αποτελεσε πηγη εμπνευσης για τον δημιουργο του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω, φίλε μου, νομίζω πάντως όχι καθώς, την εποχή που σχεδιάστηκε ο Πεπίτο, ο Γκούφη ήταν πολύ πιο άσχημος απ' ότι είναι σήμερα... Θα μου πεις ότι και ο Πεπίτο δεν είναι κανένα μοντέλο αλλά δεν νομίζω ότι σχεδιάστηκε με έμπνευση τον Γκούφη...

      Διαγραφή
  3. Παντως αν και εχω διαβασει λιγα τευχη απο μικρο σεριφη,μικρο αρχηγο και μικρο καουμπου(τευχη που ειχε ο συνχωρεμενος ο πατερας μου και διαβαζε φανατικα)ο Πεπιτο ειναι απο τους χαρακτηριστικους ηρωες κομικς(που δεν ηταν και κομικς)που σου μενει στο μυαλο και αυτο ειναι μεγαλη επιτυχια για τον δημιουργο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' αυτό που λες, έχεις δίκιο. Ήταν μεγάλη επιτυχία η σύλληψη και ο σχεδιασμός του...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...