Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Έρχεται 3D ταινία με τα Στρουμφάκια!


Αν τα ονόματα Παπά-Στρουμφ, Σπιρτούλης, Χαχανούλης, Στρουμφίτα, Προκόπης, Χουζούρης και φυσικά Δρακουμέλ και Ψιψινέλ, δεν σας είναι άγνωστα, σημαίνει ότι κάποτε πιθανόν να πάσχατε κι εσείς από την ευρέως διαδεδομένη "στρουμφομανία". Σίγουρα, στηνόσασταν στις τέσσερις η ώρα το μεσημέρι μπροστά στην τηλεόραση για να μην χάσετε το καινούριο επεισόδιο των Στρουμφ! Και σίγουρα θυμάστε την ατάκα στην εισαγωγή του κάθε επεισοδίου που έλεγε: "...κι αν είσαστε καλά παιδάκια, μπορεί να συναντήσετε και τα στρουμφάκια!...".
Ε, λοιπόν, σήμερα -εν μέσω οικονομικής κρίσης- μπορεί να αρχίσει να αλλάζει η διάθεσή σας και ένα χαμόγελο να ζωγραφιστεί ξανά στο πρόσωπό σας, γιατί το νέο που ακολουθεί σας αφορά!
Η αγαπημένη μας παιδική σειρά, έρχεται σε 3D ταινία!


Η ιδέα για την ταινία είχε έρθει από πολύ παλιά, όμως μόλις το 2008 είχε αποφασιστεί να προχωρήσει η υλοποίησή της. Δυστυχώς, διάφορα προβλήματα (εταιρείες, δικαιώματα κτλ) ανέβαλλαν συνεχώς την παραγωγή της. Τελικά, μετά από τα πολλά μπερδέματα και τις αλλαγές στο πρότζεκτ, φαίνεται ότι επιτέλους η ταινία έχει πάρει τον δρόμο της.
Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Raja Gosnell, ενώ τις φωνές στους χαρακτήρες θα δώσουν οι Jonathan Winters, Katy Perry, Jeff Foxworthy, Paul Reubens, Alan Cumming, και George Lopez. Η παραγωγή είναι της "Jordan Kerner" και η διανομή της ταινία θα γίνει από την Columbia Pictures.
Η μαγνητοσκόπηση άρχισε στις 26 Μαρτίου 2010 στην Νέα Υόρκη. Αφού η ημερομηνία κυκλοφορίας του αναβλήθηκε δύο φορές, επί του παρόντος είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου του 2011.


Όπως είπαμε, πρόκειται για live action/CG παραγωγή, όπου θα συνδυάζεται δηλαδή, το animation με πραγματικούς χαρακτήρες. Η παραγωγός εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα και την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα από την ταινία (είναι αυτή που βλέπεται ακριβώς από πάνω), στην οποία φαίνονται οι (από αριστερά προς δεξιά): Γκρινιάρης, Παπά-Στρουμφ, Σκουντούφλης.


Για την ιστορία, τα στρουμφάκια γεννήθηκαν το 1958 από το Βέλγο καρτουνίστα Pierre 'Peyo' Culliford. Η πρώτη τους επαφή με το κοινό έγινε μέσα από κόμικ αλλά περισσότερο αγαπήθηκαν όταν έγιναν γνωστά μέσα από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, που βρίσκεται στον "αέρα" από το 1980.
Το σίγουρο πάντως είναι, ότι εμείς απλά την "στρουμφίσαμε", μιας και δε βλέπουμε την ώρα να συναντήσουμε τα πολυαγαπημένα μας στρουμφάκια στις σκοτεινές αίθουσες.


Δείτε και trailer, εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=lfMKkO5ZSFY&feature=player_embedded

Πλαφουτζής Παναγιώτης

2 σχόλια:

  1. Καταπληκτική είδηση! Αν κάνανε ρεκόρ εισιτηρίων τα "Σρεκ" και διάφορα άλλα, τότε οι ταινίες με τα στρουμφάκια θα σπάσουν τα ταμεία! Γιατί δεν θα τις δουν μόνο παιδιά αλλά και οι γονείς τους, για να μην πω και οι παππούδες τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ αργεί, όμως, βρε παιδιά! Τουλάχιστον, ελπίζω να χαρούμε το αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...