Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Πώς ο Superman έσωσε μια οικογένεια και το σπίτι τους...


Οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν φτάνουμε στα όριά μας από τις δυσκολίες της ζωής, αναρωτιόμαστε, συχνά με οργή: "Μα δεν υπάρχει Θεός;"
Φαίνεται όμως, ότι εκτός από τον Θεό υπάρχει και… ο Superman σε αυτή την ζωή!
Δεν ξέρουμε βέβαια με σιγουριά αν... μπορεί να σώσει ολόκληρο τον πλανήτη, ωστόσο μία οικογένεια την έσωσε κυριολεκτικά από την καταστροφή.
Την ώρα που όλες οι ελπίδες είχαν χαθεί για μία οικογένεια Αμερικανών, αφού η τράπεζα θα έκανε κατάσχεση στο σπίτι που έμεναν για 60 ολόκληρα χρόνια, εμφανίστηκε η λύση από το πουθενά.
Με δάκρυα στα μάτια, τα μέλη της οικογένειας, μάζευαν τα προσωπικά τους αντικείμενα και πακέταραν τα πράγματά τους, όταν ανακάλυψαν ένα ξεχασμένο τεύχος του περιοδικού "Action Comics", στην αποθήκη του σπιτιού.
Δεν ήταν βέβαια ένα οποιοδήποτε τεύχος, αλλά το πρώτο, στο οποίο εμφανίζεται για πρώτη φορά ο πλέον διάσημος υπερήρωας που υπήρξε ποτέ.
Η απελπισμένη οικογένεια απευθύνθηκε σε ειδικούς, οι οποίοι εκτίμησαν τον προσωπικό τους Superman στα 250.000 δολάρια (!), αφού συλλέκτες βιβλίων κόμικς χαρακτήρισαν το συγκεκριμένο αντίτυπο ως το «χαμένο δισκοπότηρο».
Και κάπως έτσι ο Superman έσωσε την οικογένεια των Αμερικανών, η οποία θα συνεχίζει να ζει, χωρίς άγχος πλέον, στο σπίτι της...

1 σχόλιο:

  1. Λέω να πεταχτώ μια βόλτα μέχρι το χωριό. Υπάρχουν κάτι ξεχασμένες κούτες εκεί...
    Λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...