Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Νέες εκδόσεις 434 - Κλασσικά Εικονογραφημένα - Ελεύθερος Τύπος #1


Κυκλοφόρησε σήμερα το φύλλο αριθμ. 1058 της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος", με ένθετο ένα ολόκληρο τεύχος του περιοδικού "Κλασσικά Εικονογραφημένα". Πρόκειται για το Νο 1263 της πρωτότυπης έκδοσης, με τον τίτλο "Ο χορός του Ζαλόγγου" (Από την Μυθολογία και την Ιστορία της Ελλάδος).
Η εφημερίδα κοστίζει 3,00 ευρώ (η έκδοση με τις προσφορές) και η ποιότητα εκτύπωσης του τεύχους είναι η συνηθισμένη, όπως όλων των εκδόσεων του περιοδικού. Το εξώφυλλο δεν έχει υποστεί ούτε την στοιχειώδη ψηφιακή επεξεργασία, με αποτέλεσμα τα χρώματα να είναι αχνά, παρά το ότι είναι σε γυαλιστερό χαρτί. Στις εσωτερικές σελίδες η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη. Οι διάλογοι είναι γραμμένοι από την αρχή στον υπολογιστή και τα "μπαλονάκια" καθαρά. Ωστόσο δεν λείπουν οι σελίδες με τα "χτυπημένα" χρώματα (που πέφτουν σε λάθος σημείο), χαρακτηριστικό γνώρισμα κάποιων επανεκτυπώσεων της "Ατλαντίδας". Εντύπωση προξενεί και το περίεργο μέγεθος (23Υx18Π), ενώ οι δύο σελίδες του οπισθόφυλλου είναι λευκές.
Στην εφημερίδα δεν αναφέρεται επόμενο τεύχος κι έτσι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το εγχείρημα θα έχει και συνέχεια, παρόλο που η επισήμανση "Τα Κλασσικά Εικονογραφημένα επιστρέφουν", στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, γεννάει προσδοκίες...


2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

1 σχόλιο:

  1. Αύριο, Σάββατο 6 Ιουλίου, κυκλοφορεί το 2ο τεύχος: "Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...