Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ζ Παγκόσμιος Πόλεμος (Νέο εξώφυλλο)


Με νέο εξώφυλλο κυκλοφορεί πλέον το βιβλίο του Max Brooks, "Ζ Παγκόσμιος Πόλεμος". Οι εκδόσεις Anubis προχώρησαν σε αυτή την αλλαγή με αφορμή τη νέα ταινία με τον Μπραντ Πιτ, η οποία βασίζεται στο βιβλίο.

Ξεκίνησε με φήμες από την Κίνα για την εξάπλωση άλλη μιας επιδημίας. Ύστερα τα κρούσματα άρχισαν να αυξάνονται και αυτό που φάνηκε αρχικά ως ξέσπασμα εγκληματικής δραστηριότητας, ή ίσως και η αρχή μιας επανάστασης, σύντομα αποδείχθηκε πως ήταν κάτι πολύ, πολύ χειρότερο. Αντιμέτωπη με μια άνου, σαρκοβόρα ορδή, η ανθρωπότητα αναγκάστηκε να ασπαστεί τη λογική της παγκόσμιας διακυβέρνησης και να αποδεχτεί γεγονότα που απείλησαν τόσο την πνευματική μας υγεία όσο και το ίδιο το μέλλον μας στον πλανήτη Γη.

Βασισμένο σε εκτενείς συνεντεύξεις με επιζώντες και σημαντικά πρόσωπα της δεκάχρονης, κυριολεκτικά παγκόσμιας σύγκρουσης, το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι το μοναδικό μέχρι στιγμής χρονικό αυτής της τρομακτικής περιόδου. Από το διαβόητο πλέον χωριό του Νέου Ντατσάνγκ στη Συνομοσπονδία της Κίνας ως τη Μάχη του Γιόνκερς στις ΗΠΑ και από το Σχέδιο Ρέντεκερ των Ηνωμένων Πολιτειών της Νότιας Αφρικής ως τη Σύνοδο της Χονολουλού, ο Max Brooks συλλέγει μοναδικές προσωπικές μαρτυρίες ανά τον κόσμο και μας αποκαλύπτει το μέγεθος και τη φρίκη του Ζ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το εκδοτικό φαινόμενο που ενέπνευσε την ομότιτλη κινηματογραφική υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστή τον Brad Pit.

Σελίδες: 448
ISBN: 978-960-497-049-0
Ημερομηνία έκδοσης: 18/06/2013
Τιμή: €16,90

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...