Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ο μαγικός, χάρτινος κόσμος του Αργύρη


Ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε μέσα από το blog μας, την πραγματικά σπουδαία δουλειά που κάνει στο διαδίκτυο ένας αγνός φίλος των κόμικς: ο Αργύρης Κούβελας.
Ο Αργύρης έχει φτιάξει ένα δικό του blog (το είχαμε παρουσιάσει και παλαιότερα) αφιερωμένο στα κόμικς και τα παιχνίδια με τα οποία παίζαμε μικροί, το "the world of greek comics and toys" (http://grcomics.blogspot.gr/). Όμως -ευτυχώς για εμάς- δεν στάθηκε μόνο εκεί. Έχει καταφέρει να συγκεντρώσει έναν τεράστιο αριθμό σκαναρισμένων τευχών από διάφορα περιοδικά κόμικς, τα οποία τα διαθέτει προς ανάγνωση στην διεύθυνση: http://issuu.com/argiriskouvelas.
Ένας μαγικός χάρτινος κόσμος θα ανοιχτεί μπροστά στα μάτια σας αν επιλέξετε να πατήσετε τους παραπάνω συνδέσμους. Ατελείωτες ώρες ανάγνωσης με τους αγαπημένους μας ήρωες! Τέρμα πια η αναζήτηση για δωρεάν κόμικς στο ίντερνετ. Ο Αργύρης έβαλε το χεράκι του για δωρεάν ψυχαγωγία των απανταχού κομικσόφιλων!


Όμως, προσοχή. Μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στην προσπάθεια αυτή και να βγαίνετε και κερδισμένοι! Ο Αργύρης εφαρμόζει ένα έξυπνο σύστημα για να μεγαλώνει η ηλεκτρονική αυτή βιβλιοθήκη. Κάποια από τα κόμικς τα κατεβάζετε δωρεάν για το αρχείο σας, τα υπόλοιπα είναι μόνο για ανάγνωση! Αν θέλετε να αποκτήσετε και τα υπόλοιπα στο αρχείο σας δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο σκανάρισμα με ένα email. Για κάθε 1 δικό σας τεύχος που θα σκανάρετε θα παίρνετε 2 τεύχη από την βιβλιοθήκη για το αρχείο σας! Όποια εσείς θέλετε φυσικά! Πολύ έξυπνο και πρακτικό...
Μην χάνετε, λοιπόν, καιρό... Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του Αργύρη και πάρτε μαζί σας και μαγιό!... Γιατί, αυτό το καλοκαίρι προβλέπονται πολλές... βουτιές στα κόμικς!

Π.Π.


2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

3 σχόλια:

  1. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την ανιδιοτελή δουλειά του Αργύρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω για την ομορφη παρουσιαση!Ειναι ιδιαιτερη η τιμη για μενα αλλα τα θερμα συνχαρητηρια πανε στους φιλους που σκαναραν και σκαναρουν ακομη τευχη για τη βιβλιοθηκη που ηδη μετραει στα ραφια της πανω απο 700 τευχη που με μερακι,κοπο,χρονο και αγαπη την κανουν την μεγαλυτερη ελευθερη για αναγνωση βιβλιοθηκη παλιων κομικς στην Ελλαδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχα επισκεφθεί την σελίδα κάποια στιγμή αλλά μετά την ξέχασα. Τώρα θα έχω μια μόνιμη συντροφιά. Ευχαριστούμε τον Αργύρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...