Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Νέες εκδόσεις 568 - Club Φίλων Μικρός Σερίφης Magazine #14


Το τεύχος 14 του περιοδικού που εκδίδει το Club μας, είναι εδώ! Για ακόμη μια φορά αισθανόμαστε υπερήφανοι για την συγκεκριμένη έκδοση, η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει ακόμα και σε καιρούς οικονομικής κρίσης!
Σε αυτό, δημοσιεύουμε μια άκρως συλλεκτική περιπέτεια της Θρυλικής Τετράδας και μαζί: οι μόνιμες στήλες μας με τα νέα από τον χώρο των κόμικς, νέα άρθρα, μία συνέντευξη-έκπληξη, αφιερώματα σε αγαπημένες ταινίες και γουέστερν, μικρές αγγελίες, ένας ακόμα δυνατός διαγωνισμός με σούπερ δώρο, μεγάλη πολύχρωμη αφίσα και φυσικά πολλά κόμικς!...
Λίγη υπομονή και όλοι θα παραλάβετε το δικό σας αντίτυπο!
Στο μεταξύ, μην ξεχνάτε ότι έρχεται και το επετειακό τεύχος του Μικρού Κάου-μπόυ... Εκεί να δείτε εκπλήξεις!...

ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, εξασφάλισες αντίτυπο;

10 σχόλια:

  1. το θελω! επισης, μου λειπουν καμποσα απ τα παλια τευχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε να τελειώσουμε και με τον νέο Μ.Κ. και θα αρχίσουμε τις αποστολές...

      Διαγραφή
  2. Ουάου!!! Δεν περίμενα να έκδοθεί καινούριο τεύχος του magazine αφιερωμένο στα 50 χρόνια του Μικρού Καου-μπόυ και τα 40 χρόνια του Μικρού Αρχηγού, από την στιγμή κιόλας που δεν είχε ειπωθεί τίποτα νωρίτερα. Μας εκπλήξατε πολύ θετικά!! Εννοείται ότι θέλω και εγώ ένα αντίτυπο. Ήμαστε πολύ τυχεροί φέτος γιατί έχουμε να διαβάσουμε το τεύχος του magazine αφιερωμένο για τα 50 χρόνια του Μικρού Σερίφη, το νέο αυτό τεύχος και το καινούριο τεύχος του Μικρού Καου-μπόυ!! Αν έβγαινε και το λεύκωμα (το ξέρω ότι δυστυχώς στην εποχή που ζούμε αυτό φαντάζει αδύνατο) θα μιλάγαμε σίγουρα για το έτος της Θρυλικής Τετράδας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να είχα λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο! Δεν θα βγάζαμε μόνο ένα τεύχος το χρόνο αλλά σχεδόν ένα τεύχος τον μήνα (όπως την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε το περιοδικό μας)!
    Όσο για το λεύκωμα... όσο ζούμε ελπίζουμε! Άλλωστε, να μην ξεχνάμε και το παλιό μας σύνθημα: Τα καλύτερα έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει Παναγιώτη. Πάλι καλά που βγαίνει και ένα τεύχος το χρόνο!! Βέβαια, δεν μπορώ να παραλείψω και να μην αναφερθώ στην αλλαγή εικόνας του blog. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει περισσότερο από την προηγούμενη γιατί υπάρχει γραμμένος και ο σκοπός για τον οποίο φτιάχτηκε το club, αλλά και τα τελευταία νέα του blog. Εννοείται ότι έρχεται και τα δένει όλα πολύ ωραία το εξαιρετικό εξώφυλλο του Μικρού Σερίφη! Είναι από το τεύχος 248; Όπως και να έχει, σου αζίξουν πολλά μπράβο Παναγιώτη!! Κλείνοντας, κρατάω το γεγονός ότι το καινούριο τεύχος του Μικρού Κάου-μπόυ είναι έτοιμο προς έκδοση!!!

      Διαγραφή
  4. Αυτός ο χρόνος που λέιπει πια, μας τα στερεί πολλές χαρές και ειδικά στην δυσκολη εποχή που περνάμε εμεις οι Ελληνες! Λοιπόν πολυ ευχάριστα τα νεα. και για τα δυο τευχη! Αντε να δουμε...Μπραβο adamsjim εισαι ηρωας!!!!! κάτι σαν το όνομα που διάλεξες... Το λέυκωμα ειναι έργο ζωής και θα το κανεις οτι κι αν γίνει. Και καλύτερα να το κάνεις με τις σωστές συνθήκες και όπως το ονειρεύεσαι.. παρά κάτι μέτριο ετσι για να γίνει....
    Και έχε υπόψη σου οτι θα συνεισφέρω οσο μπορώ (οικονομικά) αν θες βέβαια για να γίνει αυτό οταν εισαι ετοιμος.... Ελπιζω να τα πούμε σύντομα φιλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά, ευχαριστώ για την στήριξη και τα καλά σας λόγια. Κάνω ότι μπορώ, ειλικρινά. Μόνο στα e-mail μου δεν έχω μπει τους τελευταίους δύο μήνες! Κάποιοι φίλοι ίσως περιμένουν απαντήσεις και από εκεί...
    dinos182, είναι πράγματι από το τεύχος που αναφέρεις. Μόνο που θέλει λίγο καλύτερη ανάλυση η εικόνα και θα την ξαναφτιάξω.
    Θα λείψω για λίγες ημέρες, οπότε δεν θα υπάρχουν νέες αναρτήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο για το Magazine, περιμένω πως και πως τον νέο Μικρό Καου-μπόυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Club μας, συνεχίζει να δίνει το παρών και εν μέσω κρίσης! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστούμε, παιδιά. Και ο Μικρός Κάου-μπόυ, έρχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...