Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Νέες εκδόσεις 646: Απόγονοι των Ελλ #10


Το χημικό που εξαντλεί

Ο Άρχοντας του Σκότους, Σαυροειδής, συμμαχεί με τον μεταλλαγμένο ανθρωποβρυκόλακα Χιτ-Λιν, τον Νεφελείμ Κρόνο και τον Σκαλοπόνους, τον τρελό ηγέτη της Εσπερίας. Στόχος τους είναι να αφανίσουν τους Απόγονους των Ελλ. Σύμμαχός τους, αυτή τη φορά, είναι η Λίλιθ-Αντζέλικα Μπράουν-Χίτλερ, κόρη του Αδόλφου και της Εύας Μπράουν. Όμως, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς οι νεαροί πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι αποφασισμένοι να νικήσουν για ακόμη μια φορά...

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Λεωπαλαίοντες ΖΝ", σε περιορισμένο τιράζ. Πρόκειται -ουσιαστικά- για ένα φάνζιν με ιστορίες κειμένου. Περιλαμβάνει, επίσης, την συνέχεια του μελλοντολογικού διηγήματος "2017".
Η εσωτερική εκτύπωση είναι ασπρόμαυρη, έχει 20 σελίδες, ενώ το σχήμα του τεύχους είναι 29x20,5 και η τιμή του 2,00 ευρώ. Δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα. Παραγγελίες δίδονται μόνο στο "Βιβλιοπωλείο-Φωτοτυπείο COPY-PLUS", τηλ. 2109242125, Κουκάκι.
Αποστέλλεται και ταχυδρομικώς.

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

3 σχόλια:

  1. Με κάθε τρόπο ο Νίκος Ζώης συντηρεί τα περιοδικάκια του. Στηρίζουμε φυσικά, και περιμένουμε (ελπίζω!) ένα νέο τεύχος του πολύ καλού ''Πριν ξημερώσει το 1821", καθώς και ''Άσσο του Φαρ-Ουέστ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να είστε καλά φίλοι μου,
    ιππότες είμαστε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το καλό και το ωραίο,
    περάσαμε ωραία το τριήμερο στην έκθεση στο Θησείο, με Πενάκι και Σκαπάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...