Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Εμείς προτείνουμε... 344: Ultimate Iron Man I & II


Ultimate Iron Man: Τα πρώτα βήματα

Ο πολυβραβευμένος συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Orson Scott Card ("To Παιχνίδι του Έντερ") αναλαμβάνει να μας ξεναγήσει στο Ultimate Universe της Marvel και να μας αφηγηθεί την ιστορία του θρυλικού Iron Man. Την εικονογράφηση της εξαιρετικής αυτής σειράς υπογράφει ο Andy Kubert, ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες του χώρου, δημιουργός των "Marvel 1602" και "Wolverine: Origin" και γνωστός στο κοινό της χώρας μας από τη θητεία του στο "Ultimate X-Men".
Μια ιστορία γεμάτη δράση και συγκλονιστικές ανατροπές, που περιγράφει τα πρώτα βήματα ενός από τους πιο διάσημους ήρωες των κόμικς!

Eκδόσεις: Anubis
Συγγραφέας: Orson Scott Card
Μετάφραση: Παναγιώτης Αρκουδέας
Μορφή: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2006
Αριθμός σελίδων: 120
Διαστάσεις: 26×17
Τιμή: 9,00 ευρώ


Ultimate Iron Man II: Σκοτεινή Συνωμοσία

Αντιμέτωπος με το σκοτεινό κόσμο της βιομηχανικής κατασκοπίας αλλά και το στρατιωτικό κατεστημένο που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις ιδέες και τις εφευρέσεις του, ο Τόνυ Σταρκ δεν έχει κανέναν στο πλευρό του παρά μόνο τους πολύ στενούς φίλους του, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να ξεφύγει από τον κλοιό της συνομωσίας και της προδοσίας που τον περιβάλλει. Μέσα από τις περιπέτειές του, ο Τόνυ θα μεταμορφωθεί από ιδιοφυής έφηβος σε ένα χαρισματικό βιομήχανο αλλά και στον πανίσχυρο υπερήρωα που γνωρίζουμε ως Άιρον Μαν...

Η συγκλονιστική κατάληξη της εξαιρετικής σειράς, που φέρει την υπογραφή του διάσημου συγγραφέα Orson Scott Card («Το Παιχνίδι του Έντερ») και μας ξεναγεί στο Ultimate Universe της Marvel για να μας αφηγηθεί τη γέννηση και τις πρώτες περιπέτειες ενός από τους πιο δημοφιλείς ήρωες των κόμικς.

Eκδόσεις: Anubis
Συγγραφέας: Orson Scott Card
Μετάφραση: Χρήστος Βλάχος
Μορφή: Μαλακό
Έτος έκδοσης:
2009
Αριθμός σελίδων: 128
Διαστάσεις: 26×17
Τιμή: 9,00 ευρώ

Κυκλοφόρησε νέο συλλεκτικό τεύχος
ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ #1470
Αναζητήστε το στα περίπτερα!

2 σχόλια:

  1. Αυτές οι αναβιώσεις, χωρίς να έχω διαβάσει καμιά, δείχνουν να έχουν ενδιαφέρον. Ψήνομαι να αποκτήσω κάποια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλεις πραγματικά, ίσως είναι ευκαιρία τώρα. Η Anubis, έχει bazaar στην ιστοσελίδα της, με πολύ καλές τιμές. Ρίξε μια ματιά...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...