Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Εμείς προτείνουμε... 55 - Stephen King, Η σκοτεινή πλευρά του Hollywood


Ο Stephen King δε χρειάζεται συστάσεις. Η παρουσία του στο χώρο της φανταστικής λογοτεχνίας αλλά και του θεάματος είναι ξεχωριστή, καθώς το έργο του διακρίνεται τόσο από θεματική πρωτοτυπία και παραστατικότητα όσο και από δυναμική γραφή και μεστότητα λόγου.
Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένας προσωπικός φόρος τιμής στο δημιουργό που κατόρθωσε να ελκύσει πλήθος αναγνωστών στις γοητευτικές ατραπούς της τρομολαγνικής θεώρησης του κόσμου. Ο συγγραφέας προσέγγισε τη μυθοπλασία του King με αργά, γεμάτα σεβασμό βήματα, σαν ένα φοβισμένο παιδί που περιπλανιέται σε ένα άγριο δάσος μέσα στη νύχτα κι αφουγκράζεται τους αμέτρητους ήχους... που μπορεί να προέρχονται από τα νυχτοπούλια ή από ακατονόμαστες οντότητες, που καιροφυλακτούν περιμένοντας το επόμενο θύμα τους.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου θα ταξιδέψετε στην πιο σκοτεινή πλευρά του χολιγουντιανού ονείρου, στα άδυτα του μυαλού ενός δημιουργού που εξακολουθεί να καταπλήσσει το αναγνωστικό κοινό. Και ταυτόχρονα θα γνωρίσετε πόσο επιτυχημένα -ή λιγότερο επιτυχημένα- μεταφέρθηκε κατά καιρούς στο σελιλόιντ το έργο της δυνατότερης πένας της λογοτεχνίας τρόμου σήμερα.

Συγγραφέας: Γιάννης Μοσχονάς
Σχήμα: 20,5x27,5
Σελίδες: 216
ISBN: 960-306-502-1
Τιμή: €15,00
Εκδόσεις: Anubis

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...