Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Εσείς είδατε το trailer του Hobbit;


Μπορεί να συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από την ημέρα που προβλήθηκε για πρώτη φορά το "The Lord Of The Rings" στους κινηματογράφους, πλέον όμως απομένει λιγότερο από ένα έτος για να απολαύσουμε το απίστευτο ταξίδι του "The Hobbit"! Ο Peter Jackson επιστρέφει στην Μέση Γη για να διηγηθεί την ιστορία του Bilbo Baggins και της περιπέτειας του για την ανάκτηση του βασιλείου του Erebor από τον κακό δράκo Smaug.
Στο νέο αύτο κύκλο ταινιών θα δούμε τον Martin Freeman στο ρόλο του Bilbo Baggins, τoν Andy Serkis να υποδύεται ξανά το Gollum, ενώ μαζί με μια πλειάδα νέων πρωταγωνιστών θα ξαναδούμε στους γνωστούς τους ρόλους τους Sir Ian McKellen, Ellijah Wood, Kate Blanchett, Orlando Bloom.
H ταινία "The Hobbit: An Unexpected Journey" θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Δεκεμβρίου του 2012 και οι φαν του Τόλκιν σίγουρα θα μετρούν πλέον μία-μία τις 350 μέρες που απομένουν μέχρι τότε!
Να σημειωθεί ότι η συνέχεια της ταινίας αναμένεται για το 2013.
Δείτε το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε από την εταιρεία παραγωγής. Σύντομα θα δοθεί στην δημοσιότητα και το επόμενο, με περισσότερες σκηνές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...