Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Παλικαρίσια πρόκριση!


Ιστορική πρόκριση στους “32” του Europa League για τον ΠΑΟΚ που παίζοντας άδικα με παίκτη λιγότερο για περίπου μία ώρα, νίκησε με 2-1 την Τότεναμ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης τα “χρυσά” γκολ για την ελληνική ομάδα, η οποία επανέλαβε στο Λονδίνο τον άθλο του 1997 κόντρα στην Άρσεναλ.

Μία παλικαρίσια πρόκριση κόντρα σε όλους και σε όλα πήρε ο ΠΑΟΚ που "πάτησε" την Τότεναμ όσο ο ανεκδιήγητος Νιχάους του επέτρεψε να αγωνιστεί με 11 παίκτες. Το 0-2 ήταν λίγο στα πρώτα 25 λεπτά αφού ο δικέφαλος του βορρά ήταν εκπληκτικός και εκτός από τα τέρματα των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Στο 38΄όμως ο Ολλανδός ρέφερι ανακάλυψε πέναλτι και έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Σταφυλίδη. Ούτε αυτό όμως ήταν ικανό να στερήσει από την ελληνική ομάδα τη νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στους "32" του Europa League.
Στη μνήμη όλων ήρθε η επική πρόκριση που είχε πάρει ο ΠΑΟΚ στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, πριν 14 χρόνια με το γκολ του νυν τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Ζήση Βρύζα.

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...