Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Εμείς προτείνουμε... 54 - Ο Χορός των Δράκων, A' Τόμος: Το Κάλεσμα της Φλόγας


Σειρά: Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου, Βιβλίο 5

Η Νταινέρυς Ταργκάρυεν, τελευταία απόγονος του οίκου της, κυβερνά μια πόλη χτισμένη στις στάχτες και το θάνατο. Πολλοί είναι εκείνοι που επιθυμούν να συναντήσουν τη νεαρή Μητέρα των Δράκων: μνηστήρες του θρόνου, επίδοξοι σύμμαχοι, εκτελεστές και, ίσως περισσότερο απ' όλους, ο Τύριον Λάννιστερ, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πατρίδα του για να ξεφύγει από την οργή των άλλων μελών του οίκου του.

Στο Βορρά, ο Τζον Σνόου, Άρχοντας Διοικητής της Νυχτερινής Φρουράς, προσπαθεί απεγνωσμένα να προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει το σκοτάδι που απειλεί να τυλίξει τις χώρες των ανθρώπων. Αλλά πέρα από τα πλάσματα της παγωνιάς ο Τζον έχει να αντιμετωπίσει τόσο τους προσωπικούς του δαίμονες όσο και τους ορκισμένους αδερφούς του...

«Απ' όλους όσοι ακολουθούν την παράδοση της επικής φαντασίας, ο Martin είναι μακράν ο καλύτερος. Είναι αναμφισβήτητα ο Αμερικανός Tolkien.»
- Time

«Η μοναδική σειρά φαντασίας που μπορεί να συγκριθεί με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.»
- Chicago Tribune


Το πέμπτο βιβλίο της επικής σειράς, που έχει τιμηθεί με τρία βραβεία Locus, έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες και έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.


Συγγραφέας: George R.R. Martin
Μετάφραση: Αλεξάνδρα Λέτσα
Σχήμα: 14 x 23
Σελίδες: 664
ISBN: 978-960-497-167-1
Ημερομηνία Εκδοσης: 5/12/2011
Τιμή: €19,90
Εκδόσεις: Anubis

Τα προηγούμενα βιβλία της σειράς:
Παιχνίδι του Στέμματος, Βιβλίο 1
Σύγκρουση Βασιλέων, Βιβλίο 2
Θύελλα απο Ατσάλι, Α' Τόμος, Βιβλίο 3
Θύελλα απο Ατσάλι, Β' Τόμος, Βιβλίο 3
Βορά Ορνίων, Α' Τόμος, Βιβλίο 4
Βορά Ορνίων, Β' Τόμος, Βιβλίο 4
Βορά Ορνίων - Επίτομη Έκδοση, Βιβλίο 4

2 σχόλια:

  1. Τρομερή σειρά βιβλίων. Αν και η τιμή της Anubis συγκριτικά με τη ποιότητα της παρούσης έκδοσης κρίνεται μάλλον υπερβολική. Κάτι το οποίο έχω επισημάνει ξανά για την εν λόγω -και κατά τ΄άλλα πολύ δραστήρια-εταιρία. Μία μικρή μείωση των τιμών δε νομίζω να έβλαπτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικότερα, πάντως, έχω την εντύπωση ότι προσπαθεί να κρατάει χαμηλά το κόστος. Φυσικά, υπάρχουν και οι "κράχτες" από τους οποίους ο κάθε εκδότης προσπαθεί να κερδίσει το κάτι παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...