Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Εμείς προτείνουμε... 57 - Νεκρό Δέρμα (Λογοτεχνία Τρόμου)


ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

Συγγραφέας: Αβραάμ Κάουα
Επιμέλεια: Δημήτρης Αρβανίτης
Σελίδες: 256, Τιμή (με Φ.Π.Α.): 13,50€
ISBN: 978-960-6732-69-0

Ένα χρόνο μετά τα τρομακτικά γεγονότα στο Ασήμι που Ουρλιάζει, ο ψυχίατρος Άμικους Κούσινγκ έρχεται στο Φρενοκομείο του Μπέλντιφρεν για να ερευνήσει τις αθέμιτες πρακτικές του εξαφανισμένου διευθυντή. Γεμάτο από ασθενείς χτυπημένους από την επιδημία της τρέλας που μαστίζει την Αγγλία, το Μπέλντιφρεν είναι ένας τόπος γεμάτος ανομολόγητες ιστορίες.
Σύντομα στην έρευνα του Κούσινγκ έρχεται να προστεθεί το σκοτεινό παρελθόν των ασθενών-θυμάτων τού πρώην διευθυντή. Το πρώτο πράγμα που συνειδητοποιεί ο Κούσινγκ είναι ότι στο Μπέλντιφρεν τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, ούτε κατά διάνοια. Το δεύτερο, ότι βρίσκεται παγιδευμένος βαθιά μέσα στο Κουτί της Πανδώρας.

Είπαν για Το Ασήμι που Ουρλιάζει, την πρώτη ιστορία από Το Κουτί της Πανδώρας:

«Ένα μυστήριο σε ένα δωμάτιο κλειδωμένο, ένας φόνος πέρα από κάθε φαντασία, μια στοιχειωμένη ταινία: είναι το πιο αινιγματικό μυθιστόρημα τρόμου που έχω διαβάσει φέτος. Μακάβριοι χαρακτήρες, ανελέητοι ρυθμοί και η μια αιματηρή έκπληξη μετά την άλλη. Το Ασήμι που Ουρλιάζει τα έχει όλα!»
—Edward Lee, συγγραφέας των Τραμ 1852 και Μίστερ Τόρσο.

«Το βιβλίο παίρνει αμέσως φωτιά… εξαιρετικό γράψιμο… πειστικοί και απόλυτα διακριτοί χαρακτήρες… δράση συνεχής και ακατάπαυστη»
—Φανταστικά Χρονικά

«Ένα βιβλίο τρόμου που σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις και σε χτυπάει σαν πυγμάχος κάτω από τη μέση με σιδερογροθιά»
—Από κριτική στο TheNovelBlog.com


Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Jemma Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...