Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Μια συλλογή «ιερών» αναμνηστικών του Batman


Η εικόνα που βλέπετε παραπάνω θα μπορούσε να δείχνει το εσωτερικό ενός comic shop ή κάποιου μουσείου αφιερωμένου στον Batman. Κι όμως, δεν είναι τίποτα από τα δύο. Πρόκειται πολύ απλά για το σπίτι ενός συλλέκτη, του Kevin Silva, ο οποίος έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1600 συλλεκτικά αντικείμενα που σχετίζονται με τον αγαπημένο του ήρωα!
Και μην φανταστείτε ότι μιλάμε μόνο για κουκλάκια ή αναμνηστικά του σωρού. Ο άνθρωπος έχει δώσει πάρα πολλά λεφτά για να εντάξει στη συλλογή του πολύ παλιά και σπάνια αντικείμενα περασμένων δεκαετιών! Από κόμικς μέχρι καλαθάκια νηπιαγωγείου!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Kevin ήταν σε ηλικία 5 ετών, το 1966. Ήταν η χρονιά που στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC έκανε ντεμπούτο η τηλεοπτική σειρά "Batman". Για τον πιτσιρικά Kevin ήταν ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής του, καθώς επηρεάστηκε τόσο πολύ που άρχισε από τότε να μαζεύει οτιδήποτε είχε σχέση με τον αγαπημένο του Σκοτεινό Ιππότη!
Σήμερα, η συλλογή του περιλαμβάνει ανάμεσα στα άλλα και πολλά αυθεντικά αντικείμενα των κινηματογραφικών παραγωγών του Batman. Μια πρόσφατη εκτίμηση της αξίας της συλλογής, που έγινε για ασφαλιστικούς σκοπούς, κατέγραψε ένα εξαψήφιο νούμερο σε δολάρια! Φυσικά, ο Kevin Silva -όπως κάθε αυθεντικός συλλέκτης- δεν προτίθεται να πουλήσει ποτέ ούτε ένα από τα μοναδικά αυτά αντικείμενα...

3 σχόλια:

  1. Αυτή είναι πόρωση! Βέβαια για να έχεις μια τέτοια συλλογή σημαίνει ότι έχεις και χρήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έθεσες πολύ σωστά το θέμα. Αν είχαμε χρήματα, θα κάναμε και εμείς πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To να επενδύεις στο χόμπι σου όμως είναι κάτι απόλυτα δημιουργικό και υγιές. Σκέψου Αγαθοκλή, πως κάποιοι που έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε αυτό δε κάνουν. Απλά προσπαθούν να κερδίσουν ακόμη παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...