Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Νέες εκδόσεις 600 - Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα (Omnibus)


ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΦΟΙΝΙΚΑ
OMNIBUS

Για τρεις αιώνες η “Αυτοκρατορία του Δρακοφοίνικα” εξαπλώνει την εξουσία της σε όλο και περισσότερες χώρες του Έλεμπρος. Ο ημίθεος Αυτοκράτορας Γκίντορακ Ντράγκαρορθ διοικεί με σιδερένια πυγμή. Κάποτε ήταν ξακουστός και δίκαιος ήρωας, όμως έχει μετατραπεί σε έναν αδίστακτο τύραννο. Ένας από τους στρατηγούς του, ο Γιούριενς Λεθάνιαν, προσπαθεί με ίντριγκες και δολοπλοκίες να εξοντώσει τον Αυτοκράτορα, εποφθαλμιώντας τον θρόνο. Οκτώ ετερόκλητοι ήρωες όμως, από διαφορετικές φυλές και κυνηγημένοι από την Αυτοκρατορία, θα βρεθούν στο διάβα του Λεθάνιαν και θα προσπαθήσουν να τον εμποδίσουν. Ο καθένας από αυτούς, με τα δικά του μυστικά και τα δικά του κίνητρα. Μια μεγάλη περιπέτεια γεμάτη πάθη, μηχανορραφίες, μαγεία και ξέφρενη δράση στο μυθικό κόσμο του Έλεμπρος.

Η βραβευμένη σειρά κόμικς επικής φαντασίας του Γιάννη Ρουμπούλια, “Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα”, επιστρέφει σε μια ολοκληρωμένη έκδοση για πρώτη φορά. Ο τόμος αυτός περιλαμβάνει όλα τα τεύχη (1-12) που είχαν εκδοθεί, αλλά και το επικό φινάλε με 54 νέες σελίδες από τα ανέκδοτα έως τώρα τεύχη 13 και 14. Στον κόσμο του κόμικς “Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα”, το μυθικό Έλεμπρος, βασίστηκε και η βραβευμένη ελληνική ταινία φαντασίας “Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα: Αδάμαστος” σε σκηνοθεσία Θάνου Κερμίτση.

Κείμενα & Σχέδια: Γιάννης Ρουμπούλιας
Σελίδες: 352 Εκτύπωση: Μ/Α
Τιμή: 15,00€
ISBN: 978-960-6732-97-3
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2014, 4-6 Απριλίου
300 αριθμημένα αντίτυπα
Εκδόσεις: Jemma Press

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

7 σχόλια:

  1. Πολυαναμενόμενο. Η ταινία αποτέλεσε μία πολύ ευχαριστη έκπληξη και η παρούσα καλαίσθητη έκδοση, έρχεται να ολοκληρώσει με το καλύτερο τρόπο το ελληνικό αυτό έπος δια ελληνικών χεριών...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα συν το υπέροχο εξώφυλλο και προσιτή τιμή, μια που εδώ μιλάμε για ένα μυθιστόρημα σε κόμιξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιέπαινη έκδοση που αν δεν έχεις στην κατοχή σου τα τεύχη που είχαν κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Ψυχής Τα Λαμπυρίσματα είναι σίγουρα must!! Η έκδοση κυκλοφόρησε σε 300 αριθμημένα αντίτυπα και διατέθηκε μόνο μέσω του Comicdom. Αν δεν κάνω λάθος θα πρέπει να έφυγαν όλα τα κομμάτια! Δυστυχώς, δεν είμαι από Αθήνα και έτσι δεν μπόρεσα να εξασφαλίσω κάποιο αντίτυπο. Ελπίζω να το ξαναεκδόσει σύντομα η Jemma Press.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γιάννης Ρουμπούλιας, εκτός από εξαιρετικός σχεδιαστής, είναι και πολύ καλό παιδί. Αξίζει να τιμούμε τις δουλειές του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Yπάρχουν ακόμη αντίτυπα στη Jemma. Λίγα. Κάνε μία προσπάθεια. Ελπίζω να σταθείς τυχερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eίχες δίκιο tzortzadams. Επικοινώνησα σήμερα με την Jemma και με πληροφόρησαν ότι έχουν ακόμα 20 αντίτυπα. Εννοείται πως παρήγγειλα ένα και μου είπαν αν θέλω να έχει αφιέρωση από τον Γιάννη Ρουμπούλια! Γι' αυτό όσοι θέλετε ακόμα να το αποκτήσετε, βιαστείτε.

      Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!!

      Διαγραφή
  6. Τίποτε! Χαίρομαι πολύ που το βρήκες! Εξαιρετικό......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...