Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο Αστερίξ στο «Έθνος της Κυριακής»


Το «Έθνος της Κυριακής» φέρνει στα χέρια μας το αγαπημένο κόμικ μικρών και μεγάλων με τις απίθανες περιπέτειες του Αστερίξ και του Οβελίξ!

Το κόμικ που έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 100 γλώσσες και διαλέκτους, (μεταξύ των οποίων στην Κρητική, την Κυπριακή και την Ποντιακή), ακόμα στα Αρχαία Ελληνικά και τα Λατινικά (γλώσσα η οποία είναι καλτ της σειράς, προσδίδοντας έναν ρεαλιστικό τόνο). Έχει κάνει 280 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και ίσως αποτελεί το πιο δημοφιλές γαλλικό κόμικ στον πλανήτη και οικείο ανάγνωσμα σε κατοίκους όλων των ηλικιών ανά την Ευρώπη.
Από αυτή την Κυριακή, 4 Μαΐου και κάθε Κυριακή, ένας συλλεκτικός σκληρόδετος τόμος με τους Αστερίξ και Οβελίξ θα είναι στα χέρια σας, με την κυριακάτικη έκδοση του «Έθνους». Ελάτε στην παρέα μαζί με τους Μαθουσαλίξ, Αλφαβητίξ, Ιντεφίξ, Μαζεστίξ, Πανοραμίξ, Αυτοματίξ και Κακοφωνίξ...
Η αρχή γίνεται αυτή την εβδομάδα με τον πρώτο τόμο «Ο Αστερίξ Λεγεωνάριος», πάντα σε πολυτελή έκδοση, ενώ θα ακολουθήσουν όλες οι απίθανες ιστορίες που θα σας συντροφεύσουν μέχρι και το καλοκαίρι…
Άλλωστε, στο μικρό γαλατικό χωριό, το φαγοπότι και οι γιορτές δεν σταματούν ποτέ και ο Αστερίξ με τον Οβελίξ είναι πάντα εδώ για να μας προσφέρουν άφθονες στιγμές γέλιου και χαράς.
Αστερίξ και Οβελίξ λοιπόν ΚΑΘΕ Κυριακή με το "Έθνος της Κυριακής"! Αν και δεν είναι γνωστό πόσοι τόμοι θα κυκλοφορήσουν από το "Έθνος", είναι μια καλή ευκαιρία να συμπληρώσετε τις ελλείψεις σας ή να ξεκινήσετε μια καινούρια συλλογή με τους σκληρόδετους τόμους της σειράς (που είναι και πιο καλαίσθητοι)!... Μην χάσετε τον πρώτο τόμο αυτή την εβδομάδα!...


ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

3 σχόλια:

  1. Εξαιρετική κίνηση-προσφορά από την εφημερίδα, αν αναλογιστεί κανείς πως οι τόμοι αυτοί κοστίζουν 9-10 ευρώ έκαστος στην αγορά. Αναμένω φυσικά να δω και την ποιότητα του χαρτιού κ ελπίζω να μη διαψευστώ. Μην έχοντας κανένα(!!!!) τεύχος Asterix (χάθηκαν όλα σε μία κούτα 10+ χρόνια πριν) είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκινήσω ξανά τη συλλογή μου αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίτηδες το κάνουν! Τόσο καιρό καμία εφημερίδα δεν είχε προσφορά με κάποιο κόμικ και πάνω που βγήκε ο Μπλεκ στον Ελεύθερο Τύπο και ο Αστερίξ στο Έθνος.

    Πέρα από την πλάκα, είναι μία εκπληκτική προσφορά σε σκληρόδετη(!) έκδοση που θα τιμήσουμε σίγουρα. Όποιος πάντως είχε αγοράσει την έκδοση της Μαμουθ που το κάθε τεύχος της έκανε 9 ευρώ (8,80 για την ακρίβεια) θα τραβάει τα μαλλιά του τώρα. Αν και δεν νομίζω, να είναι ακριβώς η ίδια έκδοση γιατί πρώτον, δεν πιστεύω να υπάρχει τόσο μεγάλο στοκ και δεύτερον, η σειρά της Μαμούθ ξεκινάει με την κανονική σειρά των ιστοριών δηλαδή με την ιστορία "Asterix ο Γαλάτης". Οπότε προβλέπω να είναι εκδόσεις Έθνος, όπως είχε κάνει άλλωστε και με τον Λούκυ Λουκ, και μπορεί να έχει και μία δικιά της αρίθμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι δεν θα μου μένουν λεφτά κάθε Σαββατοκύριακο...
    Δεν πειράζει, όμως... Ας βγαίνουν κόμικς και ας μην ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...