Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Νέες εκδόσεις 607 - Ο θάνατος του Superman (Comic book)


Κανείς δεν περίμενε πως θα τελείωνε έτσι!
O Απόλυτος Υπερήρωας, ο Σούπερμαν, πρέπει να προστατεύσει την Μετρόπολις από την καταστροφή! Αναγκασμένος να αντιμετωπίσει τον πιο αδυσώπητο και αμείλικτο αντίπαλο που έχει συναντήσει ποτέ, τον Ντούμσντεϋ, ο Σούπερμαν, θα πρέπει να ξεπεράσει ακόμα και τα δικά του υπεράνθρωπα όρια!
Όμως, όταν κι αυτό δεν θα είναι αρκετό, τότε ο Σούπερμαν θα πρέπει να κάνει τη μεγαλύτερη θυσία για να σώσει την Μετρόπολις και τον κόσμο μας...

Συγγραφέας: Dan Jurgens
Μετάφραση: Σάββας Αργυρού
Σχήμα: 17x26
Σελίδες: 168
ISBN: 978-960-497-758-1
Ημερομηνία έκδοσης: 11/04/2014
Τιμή: €14,90



Το σχόλιό μας: Η Anubis επανεκδίδει σε comic book, μια σειρά την οποία το ελληνικό κοινό έχει γνωρίσει και παλαιότερα. Πρόκειται για το "The Death of Superman", που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα ελληνικά το 1996 από την "Πέργαμος Εκδοτική", αρχικά στα τεύχη 7-13 του περιοδικού "Superman" (1995) και κατόπιν σε έναν ενιαίο τόμο (τον 2ο του περιοδικού), το 1997. Από την έκδοση εκείνη είχαν περικοπεί κάποιες σελίδες της αρχικής αμερικάνικης, τις οποίες μπορούμε να τις απολαύσουμε τώρα στη νέα έκδοση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εξώφυλλο της Anubis, προέρχεται από το τεύχος 75 του αμερικάνικου "Superman" (13 της "Πέργαμος"), του 1993. Το εξώφυλλο αυτό χρησιμοποιήθηκε σε μεταγενέστερη επανέκδοση της ολοκληρωμένης ιστορίας, ενώ το αρχικό εξώφυλλο ήταν αυτό που χρησιμοποίησε και η "Πέργαμος" στον 2ο τόμο της.


Αμερικάνικο Superman #75


Ελληνικό Superman #13


Το αρχικό εξώφυλλο της ολοκληρωμένης ιστορίας, στην αμερικάνικη έκδοση

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

2 σχόλια:

  1. παιδιά,να ρωτήσω κάτι? η μπλε με άσπρο στολή του superman με τον ηλεκτρισμό,ηταν η πρώτη προσπάθεια της dc να αλλάξει τόσο ριζικά την στολή του υπερήρωα? αν ξέρει κάποιος απο που ήρθε αύτη η (αποτυχημένη) ιδέα ας μου πει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η στολή που λες εμφανίστηκε αρκετά αργότερα από την ιστορία με τον θάνατο του Sup. Δυστυχώς, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την δημιουργία της...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...