Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Εμείς προτείνουμε... 337: Batman - Το Φονικό Αστείο (Comic book)


Μια άσχημη μέρα...

Σύμφωνα με τη γελαστή μηχανή χάους και καταστροφής που γνωρίζουμε ως Τζόκερ, αυτό είναι το μόνο πράγμα που χωρίζει τη λογική από την παραφροσύνη. Όταν δραπετεύει για μία ακόμη φορά από το Ασυλο Αρκαμ, ο ψυχωτικός εγκληματίας αναλαμβάνει να αποδείξει τη φρικτή αλήθεια των λόγων του με την αθέλητη βοήθεια του αστυνομικού διευθυντή του Γκόθαμ Σίτυ, Τζιμ Γκόρντον και της πανέμορφης κόρης του, Μπάρμπαρα.
Ο Μπάτμαν θα πρέπει να επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να αποτρέψει τα σχέδια του ψυχοπαθή εχθρού του και να σώσει τη ζωή του Γκόρντον και της κόρης του. Θα καταφέρει άραγε να επιτύχει το σκοπό του; Καθώς τα τραγικά γεγονότα που μεταμόρφωσαν έναν απλό άνθρωπο σε στυγερό εγκληματία έρχονται στο φως, τα όρια μεταξύ της ευγενούς αποστολής του Σκοτεινού Ιππότη και της φρικιαστικής ψύχωσης του Τζόκερ γίνονται όλο και πιο δυσδιάκριτα...


Ο θρυλικός συγγραφέας Alan Moore έδωσε νέα διάσταση στο χώρο των super hero comics με έργα όπως το "WATCHMEN" και το "V FOR VENDETTA". Εδώ, θέτει τη σφραγίδα του στη σκοτεινή προέλευση του πιο διάσημου χάρτινου υπερεγκληματία -αλλάζοντας για πάντα το μύθο του Batman. Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει το κλασικό έργο "BATMAN: THE KILLING JOKE" χρωματισμένο εκ νέου από τον εικονογράφο της πρώτης έκδοσης, Brian Bolland, που έτσι ολοκληρώνει το όραμά του για ένα από τα αριστουργήματα της ένατης τέχνης.
Αν και προσωρινά εξαντλημένο από τον Έλληνα εκδότη, εμείς σας προτείνουμε να το αναζητήσετε -αν δεν το έχετε διαβάσει ήδη.

Συγγραφέας: Alan Moore
Μετάφραση: Ηλίας Τσιάρας
Σχήμα: 17x26
Σελίδες: 64
ISBN: 978-960-306-754-2
Ημερομηνία έκδοσης: 13/04/2009
Τιμή: €10,90
Εκδόσεις: Anubis


------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...