Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Ο δημιουργικός Κώστας Φραγκιαδάκης


Πόσο συχνά έχει ένας Έλληνας δημιουργός κόμικς, την ευκαιρία να αγοράζει την ΙΔΙΑ ημέρα, ΤΡΙΑ διαφορετικά περιοδικά, από ΔΥΟ διαφορετικούς εκδοτικούς οίκους, που κυκλοφορούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε περίπτερα και βιβλιοπωλεία, και στα οποία έχει σκιτσάρει ο ίδιος; Μάλλον όχι πολύ συχνά… Για αυτό το λόγο, ο Κώστας Φραγκιαδάκης, αποφάσισε να υλοποιήσει μια ιδέα της γυναίκας του, και να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία με τα τρία αυτά projects (ΜΠΛΕΚ, ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ, Ο ΔΕΚΑΤΡΗΣ), στα χέρια του!
Εμείς του ευχόμαστε την άλλη φορά να φωτογραφηθεί με περισσότερα!
Μπράβο σου, Κώστα!

------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

4 σχόλια:

  1. Όντως αξίζουν πολλά μπράβο στον Κώστα.
    Μόνο ένα παράπονο έχω: Δεν βλέπω να βγαίνει νέος ΜΥΘΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' ότι έχει δηλώσει ο Κώστας, τον "Μύθο" δεν τον βγάζει ποτέ από το μυαλό του και κάποια στιγμή θαξαναδούμε κάτι...

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ καλός σκιτσογράφος ο κ. Φραγκιαδάκης! Τον είχα ξεχωρίσει από τον Θρύλο του Φάρ - Ουέστ και τους Απόγονους των Ελλ από τις εκδόσεις των Λεοπαλαίοντων ΖΝ. Δυστυχώς δεν έχω διαβάσει κανένα τεύχος από τους δύο κύκλους του Μύθου αλλά που θα μου πάει...

    Αν μεταφέρονταν πάντως κάποια στιγμή ο Μικρός Σερίφης ή ο Μικρός Κάου-μπόϋ σε κόμικ θεωρώ ότι θα ήταν ιδανική λύση ο κ. Φραγκιαδάκης.

    Υ.Γ: Αν παρατηρήσετε πάντως στην συνέντευξη που είχε δώσει ο κ. Λεωκράτης Ανεμοδουράς στο Γκρέκα βλέπουμε μία σελίδα του Μπλεκ που είναι λογικά σχεδιαμένη από τον κ. Φραγκιαδάκη σε σενάριο του κ. Νικολαίδη να φανταστώ. Μπορείτε να την δείτε εδώ:

    http://grekamag.gr/wp-content/uploads/2015/02/mplek-03.jpg?8a7450

    Άρα μπορεί σύντομα να απολαύσουμε μία ελληνική ιστορία του Μπλεκ πέρα από αυτές που είχαν δημιουργήσει ο Στέλιος Ανεμοδουράς και ο Βύρων Απτόσογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κώστας συνεχώς βελτιώνεται και τα καινούρια του σχέδια είναι πολύ πιο ολοκληρωμένα και όμορφα. Για να σκεφτείς, αυτά που έκανε για τον Μικρό Σερίφη φτιάχτηκαν πριν μια πενταετία και βάλε!
      Αν χρειαστεί να βοηθήσει σε κόμικς με την Θρυλική Τετράδα, θα τρίβουμε τα μάτια μας...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...