Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Νέες εκδόσεις 802: Νέος Μπλεκ #15


ΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ...
...ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!

Το δέκατο πέμπτο τεύχος του "Νέου Μπλεκ" κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Ένα περιοδικό που μας παροτρύνει να γυρίσουμε για λίγο στο παρελθόν, θυμίζοντάς μας τις ιστορίες που διαβάζαμε ως παιδιά, ενώ παράλληλα μας βοηθά να γνωρίσουμε πτυχές των αγαπημένων μας ηρώων που δεν γνωρίζαμε. Πλέον, το περιοδικό έχει γίνει σχεδόν εξολοκλήρου πολύχρωμο και έχει ανέβει πολλά επίπεδα από θέμα αισθητικής. Σε αυτό το τεύχος, εκτός από τις εικονογραφημένες περιπέτειες, συνεχίζεται το αφιέρωμα στις παλιές σειρές κόμικς που δημοσίευε το περιοδικό, ενώ οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε έναν νέο πρωτότυπο διαγωνισμό με δώρο 5 συλλεκτικά τεύχη "Μπλεκ" της Α' Περιόδου!

Οι ιστορίες που περιέχονται στο τεύχος:
1. Μπλεκ: Εταιρεία γουναρικών (Α' Δημοσίευση: Μεγάλος Μπλεκ - 1973)
2. Ο Τετρακοσάρης - Ζ' επεισόδιο (Α' Δημοσίευση)
3. Ζαγκόρ: Τα αρνιά γίνονται λιοντάρια (Α' Δημοσίευση: Μεγάλος Μπλεκ - 1973)4. Μαρκ: Ο καρχαρίας της Καραϊβικής - Β' Μέρος (Α' Δημοσίευση)
5. Roy of the Rovers: Νέες εκπληκτικές ιστορίες - Β' επεισόδιο (Α' Δημοσίευση)

Εκδόσεις: Comics & Crosswords Publications Ε.Ε.
Σελίδες: 164
Τιμή: 3,90

------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

6 σχόλια:

 1. Μια ένσταση:
  Η ιστορία "Εταιρία γουναρικών" αρχίζει από κάπου στην μέση.
  Θα προτιμούσα να ήταν σε δυο συνέχειες και ολόκληρη παρά αυτοτελές αλλά μισή.
  Κατά τ' άλλα ο ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ βελτιώνεται κάθε μήνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συμφωνώ απόλυτα. Θα έπρεπε να ολοκληρωθεί σε 2 τεύχη αυτή η πολύ καλή ιστορία. Συμφωνώ κ με τη διαρκή βελτίωση του περιοδικού. ίσως θα έπρεπε οι ήρωες να εναλλάσσονται ανά τεύχος με αυτοτελείς-μόνο-ιστορίες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το περιοδικό έχει ανέβει πολλά επίπεδα. Ίσως χρειάζεται, όμως, σκληρότερο χαρτί στο εξώφυλλο, γιατί χαλάει με το διάβασμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ως παλιός και φανατικός αναγνώστης της Περιπέτειας νιώθω ότι οφείλω να καταθέσω την εξής παρατήρηση: δεν συνάδει καθόλου με το πνεύμα αναβίωσης και συνέπειας προς τις παλιές μας αυτές αγάπες η γραμματοσειρά στους διαλόγους της ιστορίας του λοχαγού Μαρκ να είναι από κομπιούτερ και όχι με ραπιδογράφο...Απορώ δε που δεν το κατέθεσε κα κάποιος άλλος φίλος ήδη αυτό το παράπονο...

  Και γράφω για την ιστορία του λοχαγού μαρκ γιατί οι ιστορίες του ρου ρέης ή του τετρακοσάρη είναι εκτός του επικού-ρομαντικού πλαισίου, οπότε μπορούν να είναι όπως θέλουν. Οι ιστορίες του Λοχαγού Μαρκ, όμως, καθώς έχουν άλλη βαρύτητα και λογοτεχνικότητα, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτές που ξέραμε σε όλα τα επίπεδα - αισθητικής, τέχνης γραφής και νοημάτων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οι παρατηρήσεις σας, φίλοι μου, θα μεταφερθούν στον εκδότη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...