Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Εμείς προτείνουμε... 341: Ο Δεκατρής (Παιδικό)


Ο Δεκατρής, το πρώτο από μια σειρά παραμυθιών σε κείμενο Αριστείδη Δάγλα και εικονογράφηση Κώστα Φραγκιαδάκη βρίσκεται ήδη στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας από τις εκδόσεις Λιβάνη. Το παραμύθι εμπνεύστηκε ο Αριστείδης Δάγλας μέσα από ιστορίες και θρύλους από το Μεγανήσι Λευκάδος.

Λίγα λόγια για την ιστορία του παραμυθιού
Μια φορά κι έναν καιρό, σ' ένα χωριό που καταλήστευε ένας άγριος και απάνθρωπος Δράκος, ζούσε και μια παρέα από δεκατρία παιδιά, πολύ ζωηρή και ατίθαση. Το δέκατο τρίτο μέλος της παρέας, ο Δεκατρής, κούτσαινε από το ένα πόδι, όμως ήτανε πάρα πολύ έξυπνος, πράγμα που εξισορροπούσε τα φυσικά του ελαττώματα.
Αυτή του την εξυπνάδα δεν μπόρεσαν ποτέ να του τη συγχωρέσουν τα άλλα μέλη της παρέας, γι' αυτό κατά καιρούς έψαχναν δικαιολογίες ώστε να τον διώξουν από κοντά τους, είτε αναθέτοντάς του τις βαρύτερες δουλειές είτε δημιουργώντας του εμπόδια για να τον κάνουν να φύγει από μόνος του. Αυτός όμως, με την ευστροφία του, πάντα κατόρθωνε να ξεπερνάει τις δυσκολίες και να γυρνάει στην παρέα του, σαν να μη συμβαίνει τίποτα...

ISBN: 978-960-14-2913-7
Αρ. σελίδων: 32
Διαστάσεις βιβλίου: 29x23 cm
Εκδόσεις: Λιβάνη
Τιμή: 8,88€

------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...