Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Εμείς προτείνουμε... 342: Οι Φύλακες της Ιστορίας: Η αρένα του θανάτου (Επιστημονικής φαντασίας)


"Ακολουθήστε το χέρι της σκιάς"

Όταν ο Τζέικ και οι Φύλακες της Ιστορίας λαμβάνουν αυτό το αινιγματικό μήνυμα, αναγκάζονται να επιστρατεύσουν όλες τους τις ικανότητες.
Ποιος είναι ο αποστολέας και από ποιο σημείο της γης –και του χρόνου– έρχεται ο γρίφος;
Τα στοιχεία τους οδηγούν στο 27 μ.Χ. –τη χρονιά που έκανε την τελευταία της εμφάνιση η Αγκάθα Ζελντ, «η πιο διαβολική γυναίκα της Ιστορίας»– αλλά μόνο ο γενναιότερος από τους πράκτορες μπορεί να ταξιδέψει τόσο βαθιά πίσω στον χρόνο.
Μια καταιγιστική περιπέτεια ξεκινά που θα οδηγήσει τους ήρωες του βιβλίου από τους παγωμένους χερσότοπους της Σουηδίας στη φλεγόμενη καρδιά της αρχαίας Ρώμης.
Το παρελθόν κινδυνεύει –και μόνο ο Τζέικ Τζόουνς μπορεί να το σώσει!

Μετά το βιβλίο Οι Φύλακες της Ιστορίας: Το ξέσπασμα της θύελλας, άλλη μια συναρπαστική περιπέτεια ξεκινά με πρωταγωνιστές τον Τζέικ και φυσικά τους… Φύλακες της Ιστορίας!

Ο Ντέιμιαν Ντίμπεν έχει μεγάλη πείρα ως σεναριογράφος, έχοντας γράψει κινηματογραφικά σενάρια κάθε είδους –από το Φάντασμα της Όπερας ως τον Παπουτσωμένο Γάτο. Είναι ένας ενθουσιώδης εξερευνητής που εμπνέεται από κάθε τι –από την αρχαιολογία ως την κοσμολογία– και λατρεύει όσο τίποτε άλλο τις εύθυμες περιπέτειες με καταιγιστική δράση. Νιώθει περήφανος που είναι Λονδρέζος και ζει στο Σάουθ Μπανκ μαζί με τον σκύλο του, τον Ντάντλεϊ. "Η Αρένα του Θανάτου" αποτελεί συνέχεια του πρώτου του μυθιστορήματος, "Οι Φύλακες της Ιστορίας: Το ξέσπασμα της θύελλας", που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Συγγραφέας: Damian Dibben
Μετάφραση: Αντώνης Καλοκύρης
Σελίδες: 376
Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.
Χρώμα: Μονόχρωμο
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-461-641-1
Τιμή: 13,90€
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

Διαβάστε για το πρώτο βιβλίο της σειράς, εδώ:

------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...