Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Athens Comics Library: Η πρώτη δανειστική βιβλιοθήκη comics στην Ελλάδα


Χάρτινοι ήρωες και πολύχρωμοι, εξωπραγματικοί κόσμοι, μας ανοίγουν ένα καινούριο και διαφορετικό σύμπαν!

Η πρώτη δανειστική βιβλιοθήκη διεθνών και ελληνικών comics στην Αθήνα μας περιμένει στο "Impact Hub Athens" στου Ψυρρή, από τις 11 Φεβρουαρίου.
Με τη φιλοδοξία να αποτελέσει σημείο συνάντησης, ενημέρωσης, και επιμόρφωσης, η Athens Comics Library θα προσφέρει στους συνδρομητές της (ερευνητές, φανατικούς, αλλά και περιστασιακούς φίλους της 9ης Τέχνης), πρόσβαση σε περισσότερους από 2.000 διεθνείς και εγχώριους τίτλους comics και graphic novels. Η συλλογή της περιλαμβάνει comics όλων των ειδών, από όλες τις δημιουργικές «σχολές» (αμερικανικά, ευρωπαϊκά, manga κ.ά.) και για όλες τις ηλικίες. Παράλληλα, στους χώρους της θα διενεργούνται εκθέσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις και σεμινάρια απευθυνόμενα σε εκπαιδευτικούς και κοινό, με στόχο την ενημέρωση, τη δημιουργική αλληλεπίδραση και την εξοικείωση των ενδιαφερομένων, αποτελώντας παράλληλα χώρο συνάντησης για την εγχώρια κοινότητα δημιουργών comics.
Η Athens Comics Library είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης δύο δημιουργικών πολιτιστικών ομάδων, της Comicdom Press (διοργανώτριας του διεθνούς φεστιβάλ Comicdom Con Athens) και του δικτύου κοινωνικής επιχειρηματικότητας Impact Hub Athens.

Athens Comics Library, Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή.


------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...